Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Kozák pomohl Laziu gólem k posunu v tabulce

Řím - Český útočník Libor Kozák rozhodl gólem o vítězství Lazia Řím nad Bergamem 2:0. Jeho tým využil porážku Neapole 0:2 v Boloni a v tabulce italské ligy si polepšil na čtvrté místo. Zůstává tak ve hře o postup do předkola Ligy mistrů.

Libor Kozák
zdroj: AP autor: Carmelo Imbesi

Český útočník otevřel skóre duelu ve 35. minutě, když využil chyby v soupeřově rozehrávce. V lize se trefil poprvé od února a celkově v této sezoně potřetí. Vítězství Římanů pojistil v poslední minutě Albánec Lorik Cana.

Nejlépe je na tom v boji o třetí místo a předkolo Ligy mistrů Udine, které zdolalo Janov 2:0 a před Laziem má kolo před koncem dva body k dobru. Hosté hráli už od 38. minuty o devíti, když byl vyloučen Rodrigo Palacio. Už předtím dostal dvě žluté karty Slovák Juraj Kucka.

Udine přesilovku zužitkovalo brankami Antonia Di Nataleho a Flora Florese. Janov tak prohrál čtvrtý z posledních pěti zápasů a jen díky ještě větší mizérii Lecce není na sestupovém osmnáctém místě.

Při přestřelce 4:4 v Palermu si za Chievo zahrál 74 minut i český záložník Kamil Vacek, mezi střelce se však nezapsal. Za domácí nastřílel hattrick Fabrizio Miccoli, v dresu veronského týmu mu odpověděl dvěma brankami Sergio Pellissier.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články