Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Fowler se možná vrátí, trénuje s Blackpoolem

Londýn - Spoluhráčem českého útočníka Romana Bednáře v anglickém Blackpoolu se možná stane bývalý slavný útočník Liverpoolu Robbie Fowler. S druholigovým mužstvem začal ve čtvrtek trénovat a po čtyřech letech v Austrálii i Thajsku a krachu angažmá v Indii by se mohl vrátit na domácí trávníky. Anglický klub by mu mohl nabídl krátkodobou smlouvu do konce sezony.

Robbie Fowler
zdroj: telegraph.co.uk

Šestatřicetiletý Fowler je s 163 góly čtvrtým nejlepším střelcem v historii Premier League. Po odchodu z Blackburnu v roce 2008 hrál v Austrálii a vyzkoušel si i ligu v Thajsku. Měl být také jednou z hvězd nově vznikající indické ligy, jenže z angažmá sešlo. "Ano, Robbie s námi trénuje," potvrdil trenér Blackpoolu Ian Holloway.

"Má potřebnou kvalitu? Umí hrát, umí vstřelit branku? Ano, tohle všechno stále má," uvedl kouč Blackpoolu. "Stále z něj cítím hlad a chuť po fotbale. Jeho kvality v zakončení jsou nezpochybnitelné. Myslím, že stále má na to hrát na vrcholové úrovni a i pro ostatní kluky je skvělé vidět takového hráče na tréninku," dodal.

Blackpool je aktuálně čtvrtý ve druhé lize se sedmibodovou ztrátou na první Southampton. Stále tak živí naději na rychlý návrat do Premier League, z níž loni sestoupil. Dnes jej čeká ligový zápas proti Hullu, ale je velmi nepravděpodobné, že by do něj už Fowler mohl zasáhnout.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články