Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nedělní incident v Boleslavi bude řešit fotbalová asociace

Mladá Boleslav - Chování příznivců Baníku na začátku 2. poločasu utkání 18. kola v Mladé Boleslavi bude řešit fotbalová asociace. Disciplinární komise FAČR si vyžádala mimo jiné i záběry České televize z nedělního incidentu a ve čtvrtek na jejich základě rozhodne, zdali zahájí s kluby disciplinární řízení. Svazové vedení také plánuje hned po návratu Miroslava Pelty z jednání s předsedou FIFA Seppem Blatterem speciální tiskovou konferenci, kde se k celé události vyjádří.

Fanoušci Baníku napadli pořadatele
zdroj: ČT4

O tom, jaký trest kluby dostanou, by se tak mohlo rozhodnout už příští čtvrtek. Je tedy jasné, že se nebude řešit jenom chování fanoušků hostů, ale také brutální zákrok neoznačených osob na hrací ploše proti fanouškovi polské národnosti, který celý incident vyvolal.

Je nám líto, video expirovalo.
Chování baníkovců bude řešit FAČR

"Narozdíl od zahraničí nelze zatím zakázat problémovým fanouškům vstup, kamerový systém příliš nefunguje. Budeme ale spolu s asociací tlačit na změnu legislativy a také přijmeme opatření, aby se tomu napříště předešlo, " uvedl tiskový mluvčí Baníku Ostrava Michal Otava.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články