Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Výsledky Jablonce anulovány, Bohemians v semifinále nahradí Hradec

Praha – Vedení Tipsport ligy anulovalo výsledky fotbalistů Jablonce ve skupině A kvůli jejich odstoupení z turnaje. Do semifinále tak postoupil Hradec Králové, který původně skončil až třetí ve skupině. Po zrušení výsledků Jablonce mají Východočeši pět bodů, tedy stejně jako Bohemians 1905. Lepší skóre je však posouvá do bojů o medaile za týden v Berouně.

Utkání Jablonec - Bohemians
zdroj: ISIFA/LN

Bohemians 1905 byl odečten bod, který uhráli s Jabloncem za remízu 2:2, zatímco Hradec se severočeským soupeřem prohrál 1:3, takže při anulaci o žádný bod nepřišel.

Fotbalisté Bohemians 1905 přišli o šanci na postup dnešní remízou 2:2 s Viktorií Žižkov. Trenér Bohemians Pavel Medynský dal v utkání větší prostor mladým hráčům, a tak záloha nastoupila s průměrným věkem necelých 19 let. Už v 5. minutě se Žižkov dostal do vedení, poté co Estonec Kiidron tečoval před brankářem Markem centrovaný míč.

Po půlhodině se však omlazený tým klokanů začal prosazovat. Jako první udeřil Budínský, který si naběhl na přední tyč a srovnal. Krátce nato poslal Bohemians do vedení Bartek střelou na vzdálenější tyč. Z dalšího tlaku už Bohemians gól nevytěžili, a tak přišlo vyrovnání, když si po rohovém kopu srazil Bartek míč do vlastní sítě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články