Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Pohár žen FAČR 2023/2024

Mancini se po prohře pohádal s Gerrardem

Londýn - Trenér fotbalistů Manchesteru City Roberto Mancini se po středeční prohře v úvodním semifinále Ligového poháru 0:1 s Liverpoolem dostal při odchodu ze hřiště do konfliktu s kapitánem hostujícího celku Stevenem Gerrardem. Důvodem byl zákrok Glena Johnsona na obránce City Joleona Lescotta.

Roberto Mancini
zdroj: isifa/EPA autor: JONATHAN BRADY

Mancini se do sebe s Gerrardem pustili v tunelu ze hřiště hned dvakrát, protože trenér dal jasně najevo nelibost nad tím, že Johnson za skluz oběma nohama nebyl potrestán. "Gerrard ke mně přišel a říkal, že mám něco proti Johnsonovi. Ale tak to není, jde o zákrok. Byl horší než ten Kompanyho. Každý to viděl," připomněl italský trenér zákrok, za který kapitán City dostal v nedělním v utkání čtvrtého kola Anglického poháru s Manchesterem United červenou kartu.

City poté v oslabení prohrálo 2:3, přišlo o možnost obhájit trofej a obránce dostal čtyřzápasový trest a zmešká mimo jiné i odvetné semifinále Ligového poháru 25. ledna na Afield Road.

Gerrard měl na Johnsonův zákrok jiný pohled. "Byl to čistý skluz," prohlásil a dodal, že Manciniho chování ho nemile překvapilo. "Nejdřív obvinil Wayna Rooneyho, že zařídil Kompanyho vyloučení, a teď se snažil dostat do problémů našeho hráče. Myslím, že to není správné," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články