Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Bayern deklasoval Freiburg 7:0 - Gómez dal čtyři góly

Mnichov – Fotbalisté Bayernu Mnichov potvrdili výbornou formu na začátku sezony a v 5. kole německé ligy deklasovali Freiburg na svém hřišti 7:0. Hned čtyřmi brankami se na drtivém vítězství podílel útočník Mario Gómez, který navázal na hattrick z minulého kola proti Kaiserslauternu. Svěřenci trenéra Juppa Heynckese zvítězili v šestém soutěžním utkání za sebou bez inkasovaného gólu. Brankář Manuel Neuer drží čisté konto už 568 minut.

Fotbal
zdroj: Getty Images Sport autor: Clive Brunskill

Bayern se v Allianz Areně přiblížil další hladké výhře už v prvním poločase, v němž se dvakrát trefil Franck Ribéry a jednou Mario Goméz. Nejlepší střelec minulé sezony se po přestávce prosadil ještě třikrát a s osmi góly se osamostatnil v čele tabulky kanonýrů. Skóre uzavřela střídající letní posila z Chotěbuze Nils Petersen. V obraně hostů nedokázal zabránit debaklu ani stoper Pavel Krmaš.

Mistrovský Dortmund doma překvapivě prohrál s nováčkem Herthou Berlín 1:2 a poprvé v sezoně před svými diváky ztratil body. Zápas poznamenala tragická událost, když na stadionu zemřel na infarkt jednasedmdesátiletý muž. Záchranáři se ho podle agentury SID snažili 25 minut oživit, ale marně.

Nedařilo se Mohuči, která se Zdeňkem Pospěchem na kraji obrany podlehla Hoffenheimu na svém stadionu jasně 0:4. Status jediného týmu soutěže bez porážky ztratil Hannover po prohře 0:3 ve Stuttgartu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články