Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

U Mladé Boleslavi po sezoně skončí kouč Stanner

Mladá Boleslav - U fotbalistů Mladé Boleslavi po sezoně skončí trenér Karel Stanner a s ním i celý současný realizační tým. Aktuálně pátý celek prvoligové tabulky potřebuje podle vedení nový impulz. O Stannerově nástupci by mělo být rozhodnuto v nejbližších dnech. Za sedm let mladoboleslavského působení v první lize se na lavičce středočeského celku vystřídalo hned šest trenérů, z toho Stanner a Dušan Uhrin mladší vedli tým opakovaně.

Stanner se dnes dopoledne sešel s šéfy klubu a vzájemně se dohodli na ukončení smlouvy k 30. červnu. "Shodli jsme se, že hráčská kabina potřebuje nový impulz a k tomu je na začátku nové sezony nejpříhodnější čas," uvedl v tiskové zprávě klubu sportovní ředitel Ladislav Minář.

Mladá Boleslav figuruje čtyři kola před koncem ligy na pátém místě. Dlouho atakovala příčky zajišťující účast v evropských pohárech, v posledních třech kolech ovšem nezískala ani bod a na třetí Jablonec ztrácí deset bodů. Pokles formy se projevil i v úterním úvodním semifinále domácího poháru, ve kterém Mladoboleslavští doma pouze remizovali 1:1 s třetiligovou Kroměříží.

Mladá Boleslav chystá také změny v kádru, někteří hráči budou hrát ve zbylých zápasech této sezony o své další angažmá v klubu. "Případné hráčské odchody a příchody budou v kompetenci nového trenéra. To znamená, že nějaké změny nastanou, ale jak rozsáhlé budou, záleží i na hráčích samotných, jak si o další angažmá řeknou ve zbytku aktuální sezony a následně v průběhu letní přípravy," dodal Minář.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články