Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Zuřivý fanoušek Žiliny za tým zaplatí pokutu

Žilina – Fotbalový klub Žiliny bude zřejmě chtít po svém neukázněném fanouškovi uhradit část z pokuty 10 tisíc eur, kterou tým dostal právě za fanouškův útok na asistenta rozhodčího. Utkání Žiliny se Slovanem Bratislava potom bylo předčasně ukončeno a kontumováno ve prospěch Slovanu, zatímco domácí tým dostal desetitisícovou pokutu.

Vedení žilinského týmu chce, aby mu na pokutu přispěl fanoušek, který rozhodčího asistenta napadl a podnítil tak předčasné ukončení zápasu i udělení finančního trestu. "Určitě budeme vymáhat náhradu škody. Pokutu jsme však dostali nejen za čin Ľubomíra Krajčíka, ale i za nedostatečnou pořadatelskou službu a hanlivé pokřiky našich fanoušků. Zřejmě tedy budeme požadovat poměrnou částku," uvedl majitel žilinského klubu Jozef Antošík podle deníku Šport.

Příznivec žilinských fotbalistů, který byl v době svého činu opilý, se už omluvil, podotkl však, že na uhrazení pokuty nemá peníze.

Vedení týmu je přesvědčeno o tom, že k útoku přispěl i samotný asistent rozhodčího. Podle klubu se nevhodně choval k fanouškům i k hráčům Žiliny, na které údajně vyplazoval jazyk.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články