Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Dostali jsme facku, přiznali slovenští fotbalisté

Jerevan – Účastníci letošního mistrovství světa v kvalifikaci o EURO 2012 nečekaně klopýtli. Řeč je o slovenských fotbalistech, kteří v pátek prohráli na půdě Arménie 1:3. Slovenské mužstvo se shodlo, že soupeř byl jednoznačně lepší a do dalšího zápasu je potřeba se vzchopit. "Gratuluji domácím k zaslouženému vítězství, výborné hře i úspěšnému výsledku," řekl trenér Vladimír Weiss starší.

"Byli lepším mužstvem, dynamická rychlost a kvalita byla na jejich straně. Na naší straně sedm či osm hráčů zahrálo podprůměrně, s takovým výkonem se nedal zahrát dobrý výsledek. Neděláme z toho tragédii, skupina je ještě otevřená," uvedl Weiss.

Jeho svěřenci si zkomplikovali postupové šance, navíc přišli o stopera Martina Škrtela, který dostal žlutou kartu a v úterním duelu s Irskem tak nemůže kvůli disciplinárnímu trestu nastoupit. "Věděl jsem, že nemohu jít do zbytečného skluzu. Rozhodčí mi však ukázal žlutou kartu hned při mém prvním souboji, bez předchozího varování," podotkl fotbalista.

"Arméni byli jednoznačně lepším týmem," řekl gólman Ján Mucha ml. "Já osobně jsem ještě v reprezentaci neodchytal tak zlý zápas," dodal s tím, že se jeho mančaft musí rychle vrátit nohama zpět na zem a z prohry se otřepat.

"Dostali jsme facku," sdělil Vladimír Weiss ml., jenž srovnával na 1:1. "Nevyšlo nám to podle představ, ale je třeba vyzdvihnout kvality soupeře, který byl velmi rychlý. Možná před startem kvalifikace bychom šest bodů brali, ale teď jsme zklamaní," zakončil.

Zdroj
ČT24, Sme

Hlavní zprávy

Nejčtenější články