Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dostihy 2024

Fotbal Extra: Nová generace Papoušků a Le Giangovy dobroty

Před reprezentační přestávkou se o víkendu odehraje 21. kolo první ligy a už ve čtvrtek ho na ČT sport tradičně otevře pořad Fotbal Extra. V něm se zaměříme na oba televizní duely: Liberec - Zbrojovka a Sigma - Karviná. Nebudou chybět tradiční rubriky i s postřehy z Twitteru obránce Dukly Jakuba Podaného. Premiéru sledujte na ČT sport od 22:50.

Radující se fotbalisté Liberce v utkání s Plzní
zdroj: ČTK autor: Miroslav Chaloupka

V první části pořadu navštívíme Liberec, který letos slaví šedesáté narozeniny. V rámci tohoto výročí jsme natáčeli se členem Klubu legend Slovanu Petrem Papouškem. Někdejší záložník Slovanu odehrál za tento klub 219 zápasů a na severu Čech získal dva tituly. U natáčení však nebyl sám. Synové Petr a Filip totiž pokračují v jeho fotbalových stopách.

Ve druhé části Fotbalu Extra se vypravíme do Karviné za Patrikem Le Giangem. Slovenský brankář s vietnamskými kořeny nás pozval k sobě domů. Přímo do kuchyně, kde ukáže, že není šikovný jenom v brance. Na zajímavý recept z vietnamské kuchyně se můžete těšit ve čtvrtek večer po zápase Plzeň - Sporting Lisabon.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články