Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Přibrzděnou Slavii čeká výhrou povzbuzená Ostrava

Praha – Synot liga má v 19. kole na programu dnes jediný zápas. Slavia před týdnem pouze remizovala 0:0 v Jihlavě a propadla se na páté místo. S beznadějně poslední Ostravou proto červenobílí neberou nic jiného než tři body, i když Baník dorazí povzbuzen nečekaným vítězstvím 3:0 nad Zlínem. Ze zápasu Slavie s Baníkem přinese náš web od 17:30 textovou on-line reportáž.

Spokojený trenér Baníku Ostrava Vlastimil Petržela
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

"Potřebujeme odčinit to, že jsme nevyhráli, i když jsme měli spoustu šancí, které jsme ale neproměnili. Pevně věřím, že teď budeme v koncovce více koncentrovaní," uvedl trenér Slavie Dušan Uhrin mladší.

Slávisté cítí, že je nečeká nic snadného. "S Baníkem očekáváme těžké utkání, i když za ně hrají mladíci, kteří se ale chtějí ukázat. My se ale musíme soustředit sami na sebe. Chceme, aby lidé chodili na náš stadion, a to dokážeme jedině tím, když budeme doma vyhrávat," dodal Uhrin.

Duel v Edenu bude speciální pro ostravského trenéra Vlastimila Petrželu, který ve Slavii působil. "Já se na Slavii těším, prožil jsem tam krásné období, na které se nedá zapomenout. Už proto bych chtěl, abychom tam odehráli dobré a vyrovnané utkání, ale bohužel máme spoustu problémů se sestavou," podotkl dvaašedesátiletý kouč.

Změn oproti Zlínu nebude zřejmě málo. "Plusem je určitě, že se po výhře nad Zlínem zvedla nálada v mužstvu. Každé mužstvo výhra povzbudí a to naše mladé, které si zatím moc výher neužilo, dvojnásob," dodal Petržela.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články