Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Tréninkově to vypadá dobře, hlásí Hejnová během dřiny v Africe

Potchefstroom (JAR) Jednaosmdesát dní zbývá do startu pražského halového mistrovství Evropy v atletice a největší české medailové naděje se už pilně připravují. Zuzana Hejnová a Pavel Maslák plní tréninkové dávky v areálu univerzity v jihoafrickém Potchefstroomu. 

Je nám líto, video expirovalo.
Atleti Hejnová i Maslák trénují poctivě v JAR

Ani Zuzana Hejnová ani Pavel Maslák toho v létě kvůli zranění moc neodběhali. Teď už jsou ale v pořádku a na další sezonu se chystají v teple. "Tréninkově to vypadá dobře. Už jsem byla i v tretrách, ještě je čas to vyladit. Včera jsem poprvé zkoušela překážky na rovince," hlásí z Afriky Hejnová.

Svěřenci Dalibora Kupky běhají nyní úseky společně a hlavně mistryně světa na 400 metrů překážek si přípravu pochvaluje. "S Pavlem se mi trénuje dobře. Tím, že je rychlejší mne motivuje. Zlepšuje se to, přestože na tom nejsem stejně jako v loňském roce," míní atletka. Po soustředění v Jihoafrické republice čeká Zuzanu Hejnovou a Pavla Masláka ještě finální příprava na Kanárských ostrovech a na konci ledna by se už měli představit na prvních halových závodech.


Hlavní zprávy

Nejčtenější články