Na zemi je od sebe dělilo několik miliónů, jako duchové na tom byli úplně stejně. Philippe Noiret a Gérard Jugnot ve francouzské komedii plné okouzlujících filmových triků.
Dále hrají: B. Ageninová. S. Desmaretsová, J.-L. Bideau, M. Boidron, Ch. Kadyová. Režie: Gérard Oury.

Bohatý finančník Philippe Bruneau-Tessier a jeho věrný řidič Georges už to spolu táhnou víc než patnáct let. Když Georges vyhraje v loterii milión, řekne svému šéfovi, co si o něm myslí a jak ho celé ty roky vlastně štval. Řidič si však příliš dlouho svých peněz neužije. Vlastně vůbec ne. Na Bruneau-Tessiera je spáchán atentát a omylem zastřelí Georgese. Umírá na místě, ale jeho duch usedá do auta vedle svého stále ještě živého šéfa. Musí se přece podívat, jak se s tím vyrovná jeho žena. Ta se ze všeho snaží vyplakat na rameni svého milence, který je o to vášnivější, když zjistí, jak bohatá je nyní jeho přítelkyně. Avšak Bruneau-Tessier neunikne svému vrahovi. Oběma duchům nezbývá než se spřátelit a splnit na zemi své poslání.

Francouzské komedii režiséra Gérarda Ouryho /Velký flám, Velký šéf, Pošetilost mocných, Dobrodružství rabína Jákoba/ vévodí herecké hvězdy Philippe Noiret a Gérard Jugnot.

Napište nám