Diskuse

Tato diskuse je určena pouze k výměně názorů mezi diváky. Pokud chcete zaslat dotaz nebo připomínku tvůrcům pořadu, obraťte se, prosím, na Divácké centrum ČT nebo použijte tento formulář.
  • Amálie 31. 8. 2020 14:35 Reagovat 3 4

    Úžasný recepty

    Pestrý a dobře udělaný pořad!! Zdejší mudrlanti jsou nejspíše z řad neúspěšných kuchařů, být Koko jen nad tím mávnu rukou, protože recepty mám ověřené a jsou úžasný.

  • Eva 3. 7. 2020 21:27 Reagovat 9 3

    Myje si ruce?

    Odpověď může budit pochyby....

  • dáda 30. 6. 2020 22:43 Reagovat 5 17

    Koko obstála

    Jeden z mála opravdu kvalitních "vařících" pořadů. Krásná kamera, vkusná moderátorka a recepty, které dávají smysl.

  • JiŘí 23. 6. 2020 18:20 Reagovat 14 3

    Hygiena

    Dnes jsem se dívala poprvé. Když jsem viděla jak paní ochutnala pomazánku a olíznutou lžičku zapíchla zpátky, už se nemusím dívat dál. A to to bude pomazánka na oslavu, teda pro hosty a dítě!! Hnus

    • Klicpera Petr 23. 6. 2020 21:56 Reagovat 14 2

      Hygiena

      Nedivte se tomu, tyhle základy hygieny v Hotelové škole neprobírali, Koko to dělá běžně. A není sama. Najděte si v archivu ČT pořad Sama doma ze dneška, 23.6. Totéž. Paní Sedláčková ve studiu vařila nějakou polévku, míchala lžící, ochutnala lžící, odložila ji aby s toutéž lžící opět zamíchala. A to už přehlížím, že lžíce je už po staletí jídelní nástroj, zatímco k míchání je vařečka. Diletanti a blázni to jsou. Nemají základní hygienické návyky, ale hrají si na to jací jsou to " profíci".

  • Klicpera Petr 16. 6. 2020 19:28 Reagovat 17 3

    Waldorf

    Waldorf ala Koko je opravdu jen paskvil ala Koko, tenhle dnešní měl s Waldorfem společný jen ten celer. Do Waldorf salátu patří krátce blanšírovaný celer, pokud možno stejné nudličky jablka, ne takové kusy jak do knedlíků. Tenhle salát měl víc jablek než celeru. Taky brusinky si mohla ušetřit ke svíčkové a dát co tam patří - vlašské ořechy hrubě krájené, majonezu zlehčenou šlehačkou, citron atd. Zase je Koko papežštější než papež, zase jen trapně fantazíruje. Waldorf je profesní klasika, to by mohla taky předvádět Vídeňský vepřový řízek ala Koko. Jsou prostě věci které " se nedělají " , taková profesní etika. To se ale na Hotelové škole asi neučili.

  • Gabča 9. 6. 2020 15:35 Reagovat 13 29

    Vkusný a dobře udělaný pořad

    Vkusný a zajímavý pořad, který na obrazovkách tak nějak chyběl. Koko dávám palec nahoru, je přirozená a vařit to teda umí!

  • Milena 7. 6. 2020 14:14 Reagovat 20 7

    X

    Vidět profesionála takhle obalovat v trojobalu "Skotská vejce", nebo jak je nazvat, je velké neumětelství. Obě ruce zalepené po prvním vejci. Opravdový kuchař používá jednu ruku na suché složky a druhou na vajíčko. Nebo si dámo na to vezměte nějaké "nářadí". To byl zase pohled pro bohy. No holt Koko.

  • Hana 6. 6. 2020 12:36 Reagovat 9 18

    Recepty

    Ráda pořad sleduji a zkouším recepty.

  • Markéta 3. 6. 2020 14:08 Reagovat 22 3

    Menu pro Emu?

    Podle názvu a upoutávek jsem si myslela, že půjde o pořad, který bude plný nápadů na jídla pro děti...dnes jsem jej konečně viděla a srnčí na houbách? Skotské vejce s tekutým žloutkem a ve finále grilované portobello...tak zklamání, prakticky skoro stejnej formát jako to co bylo předtím... všechno co mám ráda...

  • Daniela 3. 6. 2020 11:11 Reagovat 10 30

    Krásné

    Hezká kamera a krásný dům! Receptům by slušela knížka.

    « | | 1 2 3 4 5 | | » (5)

Pošlete svůj komentář

E-mailová adresa nebude v diskusi viditelná. E-mail vyplňte v případě, pokud chcete, aby Vás mohli ostatní čtenáři kontaktovat prostřednictvím našeho webu.

Položky označené * jsou povinné.

Sledujte diskusi e-mailem

Příspěvky zadané do diskuse vám budeme posílat na zadanou e-mailovou adresu. Na konci každé zprávy bude odkaz pro odhlášení.

Položky označené * jsou povinné.

Pošlete svou připomínku

Položky označené * jsou povinné.

» Pravidla diskuse na webu České televize

» Nahlásit nevhodnou diskusi