Saláty

Grilovaný kozí sýr s panchetou a salát z barevných tomatů

Zdravé vaření s nutriční terapeutkou Věrou Královou

300 g kozího sýra poloměkkého
10 g olivového oleje
rozmarýn, drcený pepř
50 g panchety (sušený špek)
200 g barevných rajčat 400g
10 g česneku, sůl
10 g salátových klíčků
citrónová šťáva
5 g krystalového cukru

Kozí sýr překrojíme na potřebnou velikost a vložíme do alobalu. Přidáme nakrájenou panchetu a rozmarýn. Vše ochutíme drceným pepřem a zabalíme. Dáme grilovat cca na 5 min. Sýr podáváme přímo s alobalem. Jako vhodný doplněk podáváme rajčata ochucená zálivkou z cukru, citrónové šťávy a soli. Salát podáváme dobře vychlazený.

 

 

 

Další recepty