
1/7 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Obsah dílu
Objevte tradiční kyperské pokrmy Marileny Joannides, zvláštnosti místního medu a tkanou tvorbu nikóské umělkyně
Recepty
Přehled dílů
1/7 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně kyperské kuchyně
Objevte tradiční kyperské pokrmy Marileny Joannides, zvláštnosti místního medu a tkanou tvorbu nikóské umělkyně
2/7 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně kyperské kuchyně
Ochutnejte karob, zázračnou potravinovou ingredienci, objevte sochu Afrodité či ikony malíře G. Petroua
3/7 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně kyperské kuchyně
Kyperské recepty M. Joannides, návštěva mešity Omeriye a larnackého sochaře a keramika
4/7 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně kyperské kuchyně
Kostel svatého Lazara v Larnace, solné jezero s plameňáky a bylinkář Jorgos Elinas s léčivkami z kyperských hor
5/7 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně kyperské kuchyně
Botanický park a labyrint Cyherbia, tradiční krajky z Lefkary a květy růží v lahodném kandovaném ovoci
6/7 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně kyperské kuchyně
Vesnice Deryneia s jahodovou farmou, rybí taverna Vassos a sochař L. Spanos s českou manželkou, malířkou Olgou
7/7 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně kyperské kuchyně
Ochutnávka kyperských vín na vinicích v Omodosu, návštěva oslí farmy a archeologické naleziště v Kurionu