

Herbář
Přehled dílů

19. října
XIII. řada
Ze zahrady i z pole — Dýňová polévka z pečené Kabochi — Regionální okénko - Královehradecký kraj-čerstvý kozí sýr — Dýňový chléb v provázku — Jídla ze skanzenu - Vařený bramborový závin se zelím

22. prosince 2024
XII. řada
Zemlbába — Regionální okénko: Čerstvý sýr - mix koření — Tříkrálová brioška podle Maškrtnice — Jídla ze skanzenu: Koláč Lopaťák

15. prosince 2024
XII. řada
Bezový sad — Regionální okénko: mléko A2 — Silvestrovská veka podle Maškrtnice — Kameraman Lukáš Pich — Vlašský salát podle normy ČSL

8. prosince 2024
XII. řada
Vaječná tlačenka — Regionální okénko: Čerstvá vejce z volného výběhu — Kapr Székely, halušky podle Huga Hromase — Jídla ze skanzenu: Perník ke strouhání podle A. Kejřové

1. prosince 2024
XII. řada
Jídla ze skanzenu: Staropražské kořenky s mišpulovou zavařeninkou — Regionální potravina: Pršut z Mangalice — Pizza - nejlepší těsto na doma od Maškrtnice — Levandulové údolí — Makový jáhelník

24. listopadu 2024
XII. řada
Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky — Hummus Huga Hromase — Trnková lízačka

17. listopadu 2024
XII. řada
Tvarohový koláč se špenátem, batáty a fetou — Regionální okénko — Kachna s čokoládou a polentou od Huga Hromase — Tulipány — Jídla ze skanzenu: Jáhlová kaše s pracharandou

10. listopadu 2024
XII. řada
Kolumbijská polévka Ajiaco — Regionální okénko: Třešňovice Šitner — Bylinná farma Květomluva — Jídla ze skanzenu: Živáňská pečeně

3. listopadu 2024
XII. řada
Japonské okurky salátovky — Květáková moussaka — Regionální okénko: Kozí mléko — Zeleninové stir fry s tofu a houbami — Jídla ze skanzenu: Klementovy žitné housky

27. října 2024
XII. řada
Jarní polévka - zelený boršč — Šťovníkový chléb — Regionální okénko: Kváskový chléb — Lilkový koláč s jahodami a rajčaty podle Huga Hromase — Jídla ze skanzenu: Legionářské řezy



