Ze zahrady rovnou do kuchyně a na talíř. Lifestylový magazín, nesoucí se v duchu přirozenosti, pohody, lásky a pokory k přírodě, i člověku.

Přehled dílů

141 přehratelných
Herbář - 21. prosince
Stopáž26 minut

21. prosince

XIII. řada

Vánoční pusinky — Regionální okénko: Sirupy od Sejkorky — Štrůdl čili tažený závin babičky Marušky — Oživlá tradice: Dětská vánoční koleda

Poslední vysílání 21. 12. 2025 na ČT1
Herbář - 14. prosince
Stopáž27 minut

14. prosince

XIII. řada

Poslední vysílání 20. 12. 2025 na ČT1
Herbář - 7. prosince
Stopáž27 minut

7. prosince

XIII. řada

Cukrové brambůrky — Regionální okénko: Paprika mletá-sladká, Sušíme s láskou — Lussekater, Lussebular aneb houstičky svaté Lucie — Jídla ze skanzenu: Štěpánská omeleta — Oživlá tradice: Roztocký masopust

Poslední vysílání 13. 12. 2025 na ČT1
Herbář - 30. listopadu
Stopáž26 minut

30. listopadu

XIII. řada

Turecká vejce a sirene po šopski — Regionální okénko: Kysané zelí, červená řepa, jablko, křen — Mandlové jiřinky s želé ze svařeného vína — Oživlá tradice: Výslužná vánoční koleda - Sboreček žen z Lipova

Poslední vysílání 6. 12. 2025 na ČT1
Herbář - 23. listopadu
Stopáž27 minut

23. listopadu

XIII. řada

Fazolové stew s trhaným kuřecím a lilkem — Regionální okénko: Zvěřinová klobása — Králík na česneku s topinambury podle Huga — Jídla ze skanzenu: Hlucké vdolečky Marie Lekešové — Oživlá tradice: jízda Králů z Vlčnova

Poslední vysílání 29. 11. 2025 na ČT1
Herbář - 16. listopadu
Stopáž27 minut

16. listopadu

XIII. řada

Poslední vysílání 22. 11. 2025 na ČT1
Herbář - 9. listopadu
Stopáž27 minut

9. listopadu

XIII. řada

Poslední vysílání 15. 11. 2025 na ČT1
Herbář - 2. listopadu
Stopáž26 minut

2. listopadu

XIII. řada

Úvod ze zahrady — Zapečená polenta se sýrem a zeleninou — Regionální okénko – Kraj Vysočina Koktejlové rajče, Farma Kožichovice — Maqluba — Vlachovské sušárny ovoce — Nejlepší hovězí vývar se zavářkami

Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT1
Herbář - 26. října
Stopáž26 minut

26. října

XIII. řada

Úvod na zahradě — Smažené kardy — Regionální potravina: Bio smetana zakysaná 16% — BBQ hlívový steak s hráškovo-mátovou kaší — Šípkový dort

Poslední vysílání 1. 11. 2025 na ČT1
Herbář - 19. října
Stopáž26 minut

19. října

XIII. řada

Ze zahrady i z pole — Dýňová polévka z pečené Kabochi — Regionální okénko - Královehradecký kraj-čerstvý kozí sýr — Dýňový chléb v provázku — Jídla ze skanzenu - Vařený bramborový závin se zelím

Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT1

Herbář na sociálních sítích

Napište nám