Pstruzi na grilu


pstruh
sůl
citron
oregano nebo další bylinky
libovolná zelenina
Pstruhy je nejlepší mít čerstvé a to se pozná podle toho, že jejich oko není zakalené. Na začátek je třeba zbavit je slizu, což se nejlépe udělá tak, že se nejdřív nasolí a potom se properou v čisté vodě. Poté pstruhy nařežeme a nacpeme všemi různými bylinkami, třeba oreganem. A poté je pokapeme citronovou šťávou.
Na grilu je pak můžeme obložit jakoukoliv další zeleninou, například rajčaty nebo paprikami.
Salát
okvětní lístky měsíčku
květy cukety
cuketa okrájená škrabkou
olivový olej
balsamico
Jednotlivé suroviny v uvedeném pořadí přidáváme do misky tak dlouho, dokud nedojdeme na konec seznamu. Pak je salát hotov. Olej a balsamico dáváme množství dle chuti. To samé platí i s ostatními surovinami.