3 minuty

26. října

Část: Úvod na zahradě

Obsah dílu

Úvod na zahradě — Smažené kardy — Regionální potravina: Bio smetana zakysaná 16% — BBQ hlívový steak s hráškovo-mátovou kaší — Šípkový dort

Části dílu

00:00
Úvod na zahradě
Úvod na zahradě
    02:38
    Smažené kardy
    Smažené kardy
      07:05
      Regionální potravina: Bio smetana zakysaná 16%
      Regionální potravina: Bio smetana zakysaná 16%
        10:09
        BBQ hlívový steak s hráškovo-mátovou kaší
        BBQ hlívový steak s hráškovo-mátovou kaší
          15:33
          Šípkový dort
          Šípkový dort
            Přehrát celé video

            Recepty

            Herbář - 2. listopadu
            Stopáž26 minut
            Další díl
            2. listopadu

            Přehled dílů

            136 přehratelných
            Herbář - 16. listopadu
            Stopáž27 minut

            16. listopadu

            XIII. řada

            Úvod na zahradě na statku — Pomazánka ze slunečnice — Regionální okénko: Chléb Křupan — Dalamánky podle Maškrtnice — Oživlá tradice: Oskeruše — Jídla ze skanzenu: Gule s oskorušemi podle paní Poláškové

            Poslední vysílání 19. 11. 2025 na ČT1
            Herbář - 9. listopadu
            Stopáž27 minut

            9. listopadu

            XIII. řada

            Úvod ze zahrady — Ředkev v medu, Tvarohová pomazánka z ředkví — Regionální okénko: Medová zmrzlina, Cukrárna Cukrle — Kořeněná jáhlová kaše s pošírovanou hruškou — Oživlé tradice — Jídla ze skanzenu: Svatomartinská hostina

            Poslední vysílání 15. 11. 2025 na ČT1
            Herbář - 2. listopadu
            Stopáž26 minut

            2. listopadu

            XIII. řada

            Úvod ze zahrady — Zapečená polenta se sýrem a zeleninou — Regionální okénko – Kraj Vysočina Koktejlové rajče, Farma Kožichovice — Maqluba — Vlachovské sušárny ovoce — Nejlepší hovězí vývar se zavářkami

            Poslední vysílání 8. 11. 2025 na ČT1
            Herbář - 26. října
            Stopáž26 minut

            26. října

            XIII. řada

            Úvod na zahradě — Smažené kardy — Regionální potravina: Bio smetana zakysaná 16% — BBQ hlívový steak s hráškovo-mátovou kaší — Šípkový dort

            Poslední vysílání 1. 11. 2025 na ČT1
            Herbář - 19. října
            Stopáž26 minut

            19. října

            XIII. řada

            Ze zahrady i z pole — Dýňová polévka z pečené Kabochi — Regionální okénko - Královehradecký kraj-čerstvý kozí sýr — Dýňový chléb v provázku — Jídla ze skanzenu - Vařený bramborový závin se zelím

            Poslední vysílání 25. 10. 2025 na ČT1