
19. října
Část: Ze zahrady i z pole
Obsah dílu
Ze zahrady i z pole — Dýňová polévka z pečené Kabochi — Regionální okénko - Královehradecký kraj-čerstvý kozí sýr — Dýňový chléb v provázku — Jídla ze skanzenu - Vařený bramborový závin se zelím
Části dílu





Recepty

Přehled dílů

16. listopadu
XIII. řada
Úvod na zahradě na statku — Pomazánka ze slunečnice — Regionální okénko: Chléb Křupan — Dalamánky podle Maškrtnice — Oživlá tradice: Oskeruše — Jídla ze skanzenu: Gule s oskorušemi podle paní Poláškové

9. listopadu
XIII. řada
Úvod ze zahrady — Ředkev v medu, Tvarohová pomazánka z ředkví — Regionální okénko: Medová zmrzlina, Cukrárna Cukrle — Kořeněná jáhlová kaše s pošírovanou hruškou — Oživlé tradice — Jídla ze skanzenu: Svatomartinská hostina

2. listopadu
XIII. řada
Úvod ze zahrady — Zapečená polenta se sýrem a zeleninou — Regionální okénko – Kraj Vysočina Koktejlové rajče, Farma Kožichovice — Maqluba — Vlachovské sušárny ovoce — Nejlepší hovězí vývar se zavářkami

26. října
XIII. řada
Úvod na zahradě — Smažené kardy — Regionální potravina: Bio smetana zakysaná 16% — BBQ hlívový steak s hráškovo-mátovou kaší — Šípkový dort

19. října
XIII. řada
Ze zahrady i z pole — Dýňová polévka z pečené Kabochi — Regionální okénko - Královehradecký kraj-čerstvý kozí sýr — Dýňový chléb v provázku — Jídla ze skanzenu - Vařený bramborový závin se zelím



