27 minut

Herbář VI

Obsah dílu

Šípková panna cotta — Mrkev ze zahrádky — Slepičí vývar — Zelázna — Nakládaná zelenina — Chovatel ryb — Rybí karbanátky — Jídla ze skanzenu: Zavináče a pečenáče

Části dílu

01:53
Šípková panna cotta
    02:44
    Mrkev ze zahrádky
      03:47
      Slepičí vývar
        09:11
        Zelázna
          11:40
          Nakládaná zelenina
            14:24
            Chovatel ryb
              17:48
              Rybí karbanátky
                20:41
                Jídla ze skanzenu: Zavináče a pečenáče
                  Přehrát celé video
                  Stopáž27 minut
                  Další díl
                  Herbář VI

                  Přehled dílů

                  121 dostupných
                  Stopáž27 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření — Obrácený pomerančový koláč s polentou — Původní byliny a květiny — Co jsme viděli... — Jídla ze skanzenu: Mrváň

                  16. 12. 2018 na ČT1
                  Stopáž27 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Svatojánský chlebíček — Koření z Varnsdorfu — Perníčky — Destiláty z kvalitního obilí — Obalovaný celer — Bio obilnice — Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš

                  9. 12. 2018 na ČT1
                  Stopáž27 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Šípková panna cotta — Mrkev ze zahrádky — Slepičí vývar — Zelázna — Nakládaná zelenina — Chovatel ryb — Rybí karbanátky — Jídla ze skanzenu: Zavináče a pečenáče

                  2. 12. 2018 na ČT1
                  Stopáž27 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Šťastné slepice — Medovník — Návštěva u včelaře — Bio zahrádka — Hovězí stew a Řepa po burgundsku — Ekofarmy — Jídla ze skanzenu: Pápěnka

                  25. 11. 2018 na ČT1
                  Stopáž26 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Ovocný sad — Jablečná šarlotka — Pivovar Permon — Vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou — Český kmín — Jídlo ze skanzenu: Krkonošské kyselo

                  18. 11. 2018 na ČT1
                  Stopáž26 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Pěstitelky ekologických květin — Pohankový dort — Výrobce moravských delikates — Krojová tradice — Jídla ze skanzenu: Fašírka

                  11. 11. 2018 na ČT1
                  Stopáž26 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Les vzpomínek — Cizrnový salát a chleba z pánve — Oleje lisované za studena — Fazolové brownies — Španělské papriky — Jídla ze skanzenu: Staročeský guláš

                  4. 11. 2018 na ČT1
                  Stopáž26 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Divoká bylinková lékárna — Tvarohová bábovka s goji — Poctivý chléb z Třibřich — Domácí tortilla — Bylinky z Bozetic — Jídla ze skanzenu: Švestkové knedlíky

                  21. 10. 2018 na ČT1
                  Stopáž26 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Volný chov kuřátek — Jídla ze skanzenu: Modrý vole s procesím — Aroniový sad — Nepečený cheesecake — Jak se stravují šimpanzi? — Sváteční bylinkové kuře

                  14. 10. 2018 na ČT1
                  Stopáž27 minut

                  Herbář VI

                  VI. řada

                  Úvod — Pěstování okurek — Dýňová roláda s karamelovou chutí — Valašsko - švestkové království — Francouzská pistou polévka a luštěninová polévka — Co vás čeká v nové sezóně — Jídla ze skanzenu: Staroslovanská postružeň

                  7. 10. 2018 na ČT1

                  Herbář na sociálních sítích

                  Napište nám