Moučníky a cukroví

Čokoládová terina s jablečným pyré

200 g tmavé čokolády
200 g smetany
250 g mléčné čokolády
150 g smetany
250 g bílé čokolády
100 g smetany

Na pyré:
2 ks jablek
Voda
Cukr
Skořice

Nejdříve si zahřejeme smetanu s nasekanou tmavou čokoládou. Rozpuštěnou čokoládu dáme do formy a necháme ztuhnout v mrazáku. Stejně postupujeme s čokoládou bílou, kterou nalijeme na tmavou čokoládu, a čokoládou mléčnou.

Oloupaná a rozkrájená jablka rozvaříme, ochutíme cukrem a skořicí a rozmixujeme. Ze zmrzlé čokoládové teriny odkrojíme plátky a podáváme je s jablečným pyré.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl