Teplé a slunečné letní počasí vytváří ideální klimatické podmínky pro vznik průjmových onemocnění. V tomto období může při nevhodném uskladnění či nedostatečném tepelném zpracování docházet k pomnožení bakterií v potravinách, což může po následné konzumaci způsobit zdravotní potíže. Riziko lze minimalizovat dodržováním jednoduchých pravidel. Podrobnosti dodá ředitelka Krajské hygienické stanice Středočeského kraje Jarmila Rážová.

Obsah dílu

Počasí o víkendu

Počasí o víkendu

Barbora Tobolová

24 hodin pro Kuře

24 hodin pro Kuře

Alan Tretera

Pozvánky na víkend

Pozvánky na víkend

Josef Lazar, Martina Vodičková

Připravenost kempů na léto

Připravenost kempů na léto

Barbora Žítková

Pozvánky na víkend

Pozvánky na víkend

Roman Řezníček, Jitka Chalupská

Mezinárodní festival filmové hudby

Mezinárodní festival filmové hudby

Michal Dvořák, Jana Wallace Svobodová

Memorial Air Show

Memorial Air Show

Věra Hofmanová

GEN – Galerie elity národa

GEN – Galerie elity národa

David Vondráček

Barman roku 2017

Barman roku 2017

Tomáš Melzer

Bubenský slunovrat

Bubenský slunovrat

Lada Kolovratová

Počasí o prázdninách

Počasí o prázdninách

Barbora Tobolová

Přehrát vše
Program

7:15 – Počasí o víkendu
7:20 – 24 hodin pro Kuře
7:40 – UFO spatřeno poprvé před 70 lety
7:45 – Pozvánky na víkend
7:50 – Připravenost kempů na léto
8:15 – 75 let od vypálení obce Ležáky
8:40 – Jak se chránit před rizikem salmonelózy
8:45 – Pozvánky na víkend
8:50 – Mezinárodní festival filmové hudby
9:15 – Memorial Air Show
9:20 – GEN – Galerie elity národa
9:40 – Barman roku 2017
9:50 – Bubenský slunovrat
10:15 – Počasí o prázdninách
10:20 – Půlmaraton proběhne Olomoucí

Moderuje Petra Krmelová

Stopáž214 minut
Rok výroby 2017
 P HD