90 minut

5. února 2023

Část: Během hry s Pipem na schovávanou zabloudí Oty do sluje hravé Jezinky.

Obsah dílu

Jůheláci stůňou - a díky Mufovu omylu se po čaji od Pipety zakuklí! — Během hry s Pipem na schovávanou zabloudí Oty do sluje hravé Jezinky. — Tryskomyškám zachumelí domeček, najdou jej díky sýrové vůni. — Pirátka Vodníkovi zničí komín, oba se uchýlí k Jezince a hrají Člověče, nezlob se! — Brzoránošou. Hary čeká na hosta, Jazzajíci se mu posmívají. — Brzoránošou. Hostem je Koblížek. Zpívá píseň: Mazaný koblížek. — Jůheláci se zcela zdraví vylíhnou z kukel. Muf odmítá chválu. — Fámula žene Mufikanty bruslit. Ti odmítají. Vysvětlí to písní. — Mufikanti a Fámula si pořizují fotku ze zamrzlého rybníčku

Části dílu

00:02
Jůheláci stůňou - a díky Mufovu omylu se po čaji od Pipety zakuklí!
    07:25
    Během hry s Pipem na schovávanou zabloudí Oty do sluje hravé Jezinky.
      14:15
      Tryskomyškám zachumelí domeček, najdou jej díky sýrové vůni.
        20:44
        Pirátka Vodníkovi zničí komín, oba se uchýlí k Jezince a hrají Člověče, nezlob se!
          29:28
          Brzoránošou. Hary čeká na hosta, Jazzajíci se mu posmívají.
            37:11
            Brzoránošou. Hostem je Koblížek. Zpívá píseň: Mazaný koblížek.
              50:20
              Jůheláci se zcela zdraví vylíhnou z kukel. Muf odmítá chválu.
                63:15
                Fámula žene Mufikanty bruslit. Ti odmítají. Vysvětlí to písní.
                  88:19
                  Mufikanti a Fámula si pořizují fotku ze zamrzlého rybníčku
                    Přehrát celé video
                    Stopáž91 minut
                    Další díl
                    12. února 2023

                    Přehled dílů

                     
                    Stopáž90 minut

                    24. března

                    Jůheláci mudrují, jestli by neměli ještě snést dolů sáňky. — Jaro poprosilo Pipa s Otylkou o pár dešťových mráčků a lehký větřík. — Z Mufa se stalo Mufo-tornádo. — Teta Pipeta vysvětluje Fámule, proč se dnešní neděli říká Květná. — Hostem Brzoránošou je babočka kopřivová. — Jaro promění Mufa v Jaro-Mufa. — Filip, Tomáš, Jaro-Muf a písnička JARO DĚLÁ POKUSY - text: Zdeněk Svěrák, hudba: Jaroslav Uhlíř — Jaro-Muf se loučí a přeje všem, ať se mají "zlobišákově".

                    24. 3. 2024 na ČT :D
                    Stopáž90 minut

                    17. března

                    Na jívě už kvetou kočičky a Mufo-pejsek na ně má choutky. — Na Jůheláky doráží včela Mufčela. — Muf se převlékl za jarní lijavec a myslí si, že z toho konečně kápne i nějaké to cukrle. — Jazzajíci zpívají píseň o broukovi v hlavě. — Fofrový mufórek — Hostem Brzoránošou je tulipán, ale Drsňačka si myslí, že je to dárek pro ni. — Mufikanti se snaží vyčarovat písničku, která nosí štěstí. — Myši vlezly za kamna s pěknou knížkou. Jmenuje se "Dokola".

                    17. 3. 2024 na ČT :D
                    Stopáž91 minut

                    10. března

                    Tryskomyši lepí plakát na výstavu cukrlat. — Muf vymýšlí mazaný plán, aby cukrlata získal. — Muf použije Pipův zneviditelník. — Muf, kterému zůstala jedna viditelná nožka, se stane exponátem v muzeu. — Muf vypráví Fámule, jak se to na výstavě cukrlat zvrtlo a raduje se s Haryho dárku. — Stavebnicová písnička v podání Fámuly a Mufa — Mufikanti a písnička O zázracích. — Na výstavě cukrlat se budou dít věci!

                    10. 3. 2024 na ČT :D
                    Stopáž91 minut

                    3. března

                    Muf je smutný, protože nikdo nikdy nevymyslí žádnou zlobišárnu na něj. — Pip a Otylka lapnou Mufa do klícky. — Dobře naladění Jůheláci zdraví děti. — Drsňačka má opravdový poklad - zavařené vůně. — K Drsňaččiným vůním se přimíchal i pach skunka. — Tryskomyši čtou knihu "Klárka a noční zahrada" od Marie Štumpfové. — Mufikanti a písnička "Slyším Tvé srdce bít". — Muf má jasno: zlobišáren není nikdy dost.

                    3. 3. 2024 na ČT :D
                    Stopáž90 minut

                    25. února

                    Muf chystá super zlobišárnu, pozve dospěláky do Plyšákova. — Dospěláci vlezou Jůhelákům do pelíšku. — Dospěláci chtějí Jů a Hele koupit za pár cukrlat. — Hary se zúčastnil závodu ve skocích na lyžích. — Haryho píseň až z Finska. — Mufikanti a jejich písnička "Děláme, co můžem". — Fámula hlásí zprávy o tom, jak Muf vyřešil situaci s dospěláky. — Muf má pro Jůheláky sladké překvapení.

                    25. 2. 2024 na ČT :D
                    Stopáž90 minut

                    18. února

                    Jůheláci objevili podivný trezor a ještě podivnějšího odborníka Pepu Kasičku. — Zdá se, že Jůheláci mají co do činění s další Mufí zlobišárnou. — Pip vzal Otylku na Severní pól. — Tryskáček a Tryský čtou knihu Nevrlý Ruda. — Hostem Brzoránošou je Dlouhá chvíle. — Chvilka s Dlouhou chvílí je jako věčnost. — Mufikanti a písnička "Říkej lidem, co je máš rád, že je máš rád". — Jůheláci a Muf se loučí.

                    18. 2. 2024 na ČT :D
                    Stopáž90 minut

                    11. února

                    Pip čistí paloukohodiny, Otylka mu pomáhá. Muf je z povzdálí pozoruje a chystá se na zlobišárnu, hodiny se splaší a začnou jít pozpátku. — Tryskáček s Tryský sedí v závěji a klepou se zimou, naštěstí mají s sebou dobré a hřejivé čtení - knížku Černobílé prázdniny. — Hodiny se točí pozpátku, Muf se změnil v Mamufa, Jů v Jůandrtálce a Hele v Heleneandrtálce a honí se s oštěpem. Není to ale žádná legrace, a tak se rozhodnou najít Pipa, aby hodiny opravil. — Z Otylky je Vlnotylka, Z Pipa Pipochod, takže prapředek lenochoda. Rád by opravil hodiny, ale jde k nim strašně pomalu. V tom se objeví Žábula a chce spapat Vlnotylku. — Z Jazzajíců jsou pro změnu Zajdozubci a dělají si choutky na Haryho, vlákají ho do kotle s vodou a chtějí si ho uvařit. — Z Mufikantů jsou neandrtálci a vybírají si vzájemně blechy, a u toho zpívají, jaké by to bylo krásné být Mufikantem jako dříve, písnička Kladivo. — Hodiny se stále točí opačně, hrozí, že se na Paloučku všichni ocitnou až v Třetihorách. — Na Paloučku je zase už všechno při starém, všichni jsou mladí a krásní, jen Muf má trošku špatné svědomí...

                    11. 2. 2024 na ČT :D
                    Stopáž90 minut

                    4. února

                    Tomáš, Filip a Hary mají motýlí křídla a prozpěvují si. Prý se o téhle motýlí šlamastyce všechno brzy dozvíme. — A příběh začíná, jsme u Pipety a chlapci ji přemlouvají, aby jim vyčarovala něco jako létající koberec, aby mohli do Ananas Bananas. — Kluci a Hary záhy zjistí, že to není ostrov, ale velryba, a tak na ní plují do Ananas Bananas. — Jůheláci si pochutnávají na buchtách, a v tu ránu jsou z nich bubáci. — Jazzajíci rapují píseň Maškarní, text Jana Ozoráková. Na konci se objeví Muf v převleku za Muflona. — A jsou tady Fóry Mufóry! O vešce, o tom, jak byl Polapil s Pipetou na plese a také o tom, jak Tryskáčka vyvedli z karnevalu, protože šel za syrečka. — 23) 7.vstup - Tomáš, Filip a Hary doletí do Ananas Bananas a zjistí, že všechno ošuntělo. Zpívají píseň Časy se mění, Hudba a text Robert Dylan, český text Zdeněk Rytíř — Fámula s Mufem se již nemohou dočkat karnevalu a tak se loučí s dětmi. A doporučí jim, že na karneval je možné si zahrát kdykoli, a k tomu zpívat a tancovat, tak ať to třeba hned zkusí!

                    4. 2. 2024 na ČT :D
                    Stopáž91 minut

                    28. ledna

                    Muf sám sebe vyděsí, že nemá na dnešek připravenou žádnou zlobišárnu. Nakonec se uklidní a slíbí děťulatům, že si nějakou určitě vymyslí i dobře promyslí. — Otylka si myslí, že Pip pěstuje mrkve, on přitom pěstuje rampouchy a poučí ji, že rampouchy je potřeba pořádně zalévat. — Jů a Hele si vyrazili na zimní procházku a aby si ji trochu prosvětlili, vzali si s sebou lampičku. Ovšem lampička zakrátko zhasne, protože je s pokojíčkem spjatá kabelem, jako pupeční šňůrou. — Tryskáček se cpe sýrem, ale Tryský se to snaží před dětmi utajit, protože si myslí, že se to nesluší. Ale nakonec se shodnou na tom, že snídat v neděli ráno je normální. — Fámula maluje Drsňačku. Vznikne z toho místo portrétu černá pirátská vlajka, ale Drsňačka je s výsledkem spokojená. — Do Brzoránošou zavítá závodník, ale je tak rychlý a uspěchaný, že to vypadá, že rozhovor snad ani neproběhne. — Hary a Jazzajíci závodníka uklidní ukolébavkou, rozhovor se nakonec podaří a závodník se dokonce zamyslí nad smyslem závodění. Brzy se ale zase zjančí a začne závodit nanovo. — Muf je celý unavený a chce si odpočinout od vymýšlení zlobišáren, Filip s Tomášem mu proto zazpívají ukolébavku. Písnička Hvězdy nad hlavou, hudba a text: Michal Malátný

                    28. 1. 2024 na ČT :D
                    Stopáž90 minut

                    21. ledna

                    Na Paloučku vypukla sněhová kalamita a Fámula vyhlásí soutěž o nejlépe prožitou zimní neděli. — Otylka se chce soutěže zúčastnit coby sněžná Otylka. — Fámula coby reportérka vyrazila pro jahody k dvanácti měsíčkům a zapadla do sněhu. — Hary tentokrát do Brzoránošou pozve pana Medvěda. — Medvěd, host Brzoránošou, vypráví o svém životě i své stravě. — Filip s Tomášem mají náčiní i úbor jako správní hokejisté a zpívají píseň Hokejista. — Fámula vyhodnotí soutěž a všichni si nakonec pochutnají na jahodách.

                    21. 1. 2024 na ČT :D

                    Napište nám