
29. leden
Obsah dílu
Světelný kořen — Tomel — Zelné saláty — Divoké kočky — Zapečené mleté maso se zelím z Blatničky
Části dílu
01:13

Světelný kořen
S Ivanem Dvořákem si budeme povídat o pěstování a využití světelného kořene.
05:08

Tomel
Jiří Mařan doporučí, jak v našich klimatických podmínkách pěstovat stálezelený tomel.
08:37

Zelné saláty
Ivana Egrtová předvede přípravu různých zelných salátů.
13:10

Divoké kočky
Roman Hanke poradí, jak se chovat k divokým kočkám.
16:22

Zapečené mleté maso se zelím z Blatničky
V naší kuchyni uvítáme Vendulu Pizingerovou. Prozradí recept na zapečené mleté maso se zelím z Blatničky.
22:59

Soutěž
Recepty

5. únor
Přehled dílů
524 dostupných

21. květen
Vyvýšený záhon — Káva — Plicník lékařský — Magnolie — Špagety po studentsku
21. 5. 2022 na ČT1

14. květen
Ovčí rouno — Dřeviny — Begónie — Plněná roláda z kořenové zeleniny
14. 5. 2022 na ČT1

7. květen
Pěstování brambor — Jiřiny — Kuchyňská prkénka — Cumlová polévka
7. 5. 2022 na ČT1

30. duben
Nový geometrický plán — Krůty a kvočny — Zimnokvět časný — Rozhledna — Topinky s houbami a vejcem
30. 4. 2022 na ČT1

23. duben
Krokusy — Zahradní fólie — Miniviolky — Josta — Kachní prsa s hoisin omáčkou
23. 4. 2022 na ČT1

16. duben
Péče o rostliny — Zeleninová sadba — Maliník — Rychlá svíčková omáčka
16. 4. 2022 na ČT1