
30. březen 2019
Část: Pěstování avokáda
Obsah dílu
Papriky — Domácí mořské akvárium — Pěstování avokáda — Vařené hovězí maso s pečeným bramborem
Části dílu
01:05

Papriky
Olga Humlová představí papriky jako víceleté rostliny a poradí, jak je pěstovat v našich klimatických podmínkách.
04:13

Rady
04:53

Domácí mořské akvárium
Pokud si chcete pořídit domácí mořské akvárium, pozorně poslouchejte doporučení Tomáše Macháčka.
11:31

Pěstování avokáda
Vlastimil Šindelář prozradí, jak si sami můžeme vypěstovat avokádo.
14:56

Vařené hovězí maso s pečeným bramborem
Vařit budeme opět s Miroslavem Etzlerem. Dnes se můžete těšit na vařené hovězí maso s pečeným bramborem a omáčkou se zelenými fazolkami.
22:43

Soutěž
Recepty

6. duben 2019
Přehled dílů
535 dostupných

Hobby naší doby - letní speciál
Živý plot — Jiřinky — Choc československého vlčáka — Pryšce — Brambory s pečenou šunkou na špízu
6. 8. 2022 na ČT1

Hobby naší doby - letní speciál
Mandevila — Řasokoule — Ochrana proti zlodějům — Vlaková dráha — Špagety s římským květákem
30. 7. 2022 na ČT1

Hobby naší doby - letní speciál
Ovocné stromy — Chov exotického ptactva — Růže — Sbírka budíků — Pečený bok se směsí zeleniny
23. 7. 2022 na ČT1

Hobby naší doby - letní speciál
Rámy na obrazy — Angrešt — Pastviny — Pelargonie — Žravé nudle
16. 7. 2022 na ČT1

Hobby naší doby - letní speciál
Nárazy ptáků — Pokojové kapradiny — Zmarlika — Pražma s quinoou
9. 7. 2022 na ČT1

Letní speciál
Péče o štěňata — Ghí — Sbírka knih — Grilování
2. 7. 2022 na ČT1