17 minut
Zoománie

Epizoda 3/17

Část: Nalezený ježek

Obsah dílu

U zvířecího zubaře — Nalezený ježek — Psí bojová plemena

Části dílu

00:52
U zvířecího zubaře
    Hanka s Brunem se nachomýtnou k rozhovoru sousedky Aničky, která marně přemlouvá maminku, aby jejímu nemocnému králíčkovi Hugovi dala ještě šanci a neodvezla ho rovnou k dědovi na vesnici. Hanka chce Aničce pomoct, ale protože si její maminka nepřeje, aby králíka vzala na veterinu, vymyslí spolu s Brunem malou lest. Huga, který přestal žrát, natočí a donesou video panu veterináři. Bez návštěvy samotného Huga na veterině to ale stejně nakonec nepůjde a oběma holkám nezbude, než maminku přemluvit. A zdá se, že za celým králíkovým trápením jsou obyčejné... zuby!
    05:30
    Psí bojová plemena
      Další děsivá zpráva o pitbulovi, který pokousal malého kluka, nenechala Hanku coby zapálenou zoomaniačku samozřejmě chladnou. Čím to je, že bojoví psi jsou údajně tak nebezpeční, čím se liší od ostatních a nesouvisí to třeba i s jejich páníčky? Hanka je odhodlaná si na tohle ožehavé téma posvítit a na netradiční "stezku odvahy" přitom vyšle i Bruna...
      10:40
      Nalezený ježek
        Když objevíte zatoulaného ježka, navíc ve městě a mezi paneláky, připadá vám správné postarat se o něj. Že to ale takovým ježčím i dalším zvířecím nalezencům může někdy spíš ublížit, to Hanka netuší. Příhoda s ježkem ji ale přivede právě k tomu, aby zjistila, zda, jak a kdy je vlastně na místě volně žijícím zvířatům pomáhat.
        Přehrát celé video
        Stopáž17 minut
        Další díl
        Epizoda 4/17

        Zoománie na sociálních sítích

        Napište nám