Moučníky a cukroví

Francouzské toasty

12 plátků toastového chleba
250 ml mléka
4 vejce
lžička cukru moučky
špetka soli
máslo
skořicový cukr

Na doplnění:
čerstvé ovoce
sterilované ovoce
džem
javorový sirup
bílý jogurt
vanilková omáčka

Plátky toastového chleba rozřízneme na půl, namočíme do mléka, které jsme předem do hladka rozmíchali s vejci, moučkovým cukrem a špetkou soli, a z obou stran osmažíme na přepuštěném másle. Na závěr je obalíme ve skořicovém cukru a podáváme s ovocem, džemem, javorovým sirupem, vanilkovou omáčkou nebo bílým jogurtem. Každý podle vlastní chuti.

Toastový chléb můžete nahradit plátky vánočky nebo mazance.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl