24 minut
Auto Moto Styl

4. června 2011

Část: Subaru WRX STI

Obsah dílu

Test Subaru WRX STI — Plážové Rinspeed BamBoo — Porsche 911 Carrera

Části dílu

03:12
Subaru WRX STI
    Věční rivalové z Japonska, Subaru a Mitsubishi, se posunuli do další éry své existence. Zatímco poslední EVO vyspělo a zmužnělo, dosavadní Impreza WRX STI se zbavila zadku, nasadila tuningová světla a ještě podle všeho taky docela vyměkla. Zarytí fanoušci Subaru tajně doufali, že se inženýři ještě probudí a vymyslí něco, co bude hodno jejich pozornosti. A tak se nakonec také stalo. Že jim to ale trvalo!! Na světě je WRX STI sedan a je opět středem pozornosti. Vzali jsme jej na projížďku po českých silnicích a potkali jsme hned několik potenciálních konkurentů, kteří si chtěli zazávodit. Tak proč jej s jedním neporovnat. Přecejen by to mělo být snadné, když má o 100 koní míň. Nebo snad nemá??
    13:50
    Preview - Rinspeed Bamboo
      Rinspeed není zrovna značka, kterou by chtěl doma každý mít. Musí se ale nechat, že mají snahu dělat věci jinak a nám se ta snaha líbí. Po elektrickém sporťáku, obojživelném autě nebo malém elektrickém vozítku do města přichází další dost specifická novinka. Rinspeed Bamboo je určen především na pláže, pro letní radovánky a trávení volného času se svými přáteli. Částečně bambusové auto splňuje snad všechny požadavky takového plážového vozíku. Podrobnosti se dozvíte v Preview.
      16:18
      Test - Porsche 911 Carrera 4S
        Porsche 911 Carrera. Legenda, kterou si nikdo nesplete. Každý už ji viděl stokrát, dokonce se zdá, že je to jakási tuctovka. Jenže to není pravda. Stále má co nabídnout a pro většinu obyčejných lidí je stejně nedostupná, jako kterýkoliv jiný sporťák. O to víc nás, obyčejné lidi, potěšilo, že můžeme vyzkoušet nejen ji, ale i její odlehčenou verzi. Navíc na okruhu. No neberte tuhle příležitost za pačesy.
        21:28
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž24 minut
          Další díl
          18. června 2011

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám