27 minut
Auto Moto Styl

7. srpna 2010

Část: Preview - Mercedes-benz SLS AMG

Obsah dílu

Roadlook - Mitsubishi Lancer EVO 8 — Fascinace - BMW M3 — Preview - Mercedes-benz SLS AMG — Fascinace - Ultima GTR — Soutěž

Části dílu

00:52
Roadlook - Mitsubishi Lancer EVO 8
    Mitsubishi Lancer Evo ve své osmé generaci, ale i v těch předchozích, je pro spoustu lidí vrchol motoristických zážitků. Řekněte sami, kdo by neznal ty nadupané čtyřválcové motory pod kapotou na první pohled možná trochu obyčejného japonského sedanu? A kdo z vás by jej nechtěl řídit? Nepochybujeme o tom, že by chtěli všichni. Lancer EVO je skutečná legenda a jako taková umí být také hodně nebezpečná. Jaké zážitky můžete prožít za jeho volantem nebo jak nebezpečnou při troše nepozornosti se tato čtyřkolá bestie může stát v rukou nezkušeného řidiče, o tom všem vám poví Libor v Roadlooku.
    13:07
    Fascinace - BMW M3
      Máte raději německou kvalitu, než tu japonskou? Tak hlavně pro vás bude určen test dalšího vozu s legendárním jménem. BMW M3 poslední generace je možná trochu více “blbuvzdorná” a tudíž teoreticky méně brutální oproti té předchozí, ale to nic nemění na tom, že za volantem se budete bavit tak, jako jen s mála auty nejen v jeho kategorii. Emtrojka i v poslední generaci jednoduše patří k elitě a proč tomu tak je uvidíte ve Fascinaci.
      17:59
      Preview - Mercedes-benz SLS AMG
        Jaká je letošní asi nejzajímavější novinka na českém trhu? Bezpochyby Mercedes-benz SLS AMG. Retro design odkazující na legendární 300SL Gullwing byl trefou do černého. Nový supersport trojcípé hvězdy se podle všeho opravdu povedl a patří k tomu nejzajímavějšímu mezi současnými modely. Připomeňte si jej s námi v Preview.
        20:02
        Fascinace - Ultima GTR
          Takže to máme jeden japonský sedan s excelentním turbo motorem a perfektním podvozkem, moderní německý sporťák s ještě lepším atmosférickým osmiválcem a vymazleným pohonem zadních kol a německý luxusní supersport pro milionáře. Co nám tedy chybí? Co třeba auto, které si můžete sami postavit a navíc je OPRAVDU ze staré školy? Ultima GTR taková je. Brutální sporťák bez veškerých elektronických pomocníků, posilovačů a jiných udělátek, která dnes vyžadují zákazníci, aniž by jen tušili, o co přicházejí. Moc krásy možná nepobrala, ale o to více nabídne adrenalinu za volantem. Ultima GTR přijíždí!
          24:30
          Soutěž
            Na závěr nebude chybět již tradiční soutěž o hodnotné ceny. Výherce se může těšit na kvalitní motorové oleje Mogul v hodnotě 5000 kč nebo na dárkový poukaz v hodnotě 2000 kč na značkové džíny od společnosti Viamoda. Nebude chybět ani dárkový balíček Automotostylu obsahující poukaz na polygon u Příbrami a triko AMS v novém designu. K tomu všemu stačí jediné - sledovat vysílání, správně odpovědět na otázku v něm vyhlášenou a pak už jen čekat, zda se na Vás usměje štěstí.
            Přehrát celé video
            Stopáž26 minut
            Další díl
            21. srpna 2010

            Auto Moto Styl na sociálních sítích

            Napište nám