Potraviny


Jogurty

Kvalitu potravin můžeme posuzovat z mnoha pohledů. Například podle chuti a vůně, tedy senzorických vlastností nebo třeba z pohledu obsahu energie a jednotlivých živin. V dnešním díle se podíváme na jogurty.

Marcela Avramopulu
reportérka

Marcela Avramopulu


Mléka a mléčné výrobky

Nyní vám můžeme prozradit, jaké je mléko které pijeme. Znalostem odborníků a vědeckým analýzám totiž neuteče nic. Možná rychlík, ale to nic nemění na tom, že teď se dozvíte, jak je to s kvalitou mléčných výrobků.

Marcela Avramopulu
reportérka

Marcela Avramopulu


Sýry

Rozeznat kvalitní sýr od nekvalitních lyží umí skoro každý. Ovšem daleko zajímavější bude říct si něco o tom, jak se liší kvalitní sýry od těch ostatních. Někdy je to fuška, ale stojí za to se to naučit.

Marcela Avramopulu
reportérka

Marcela Avramopulu


Vyhledávání v archivu reportáží