Přehled dílů

alternative text

Vaří Ondřej Slanina & Tomáš Popp

Kuře sous-vide s šumavským houbovým ragú a bramborovými resty — Teplý mrkvový salát s jogurtovým dresinkem, kozím sýrem a chilliádou

alternative text

Vaří Ondřej Slanina & Petr Láznička

Tataráček z hovězího Angusu se zauzenou paprikou, hrubozrnnou hořčicí, opečený žitný chléb, bramborový chips, majonéza z pečených paprik a škvarečky z hovězího loje — Grilovaný steak z prémiového hovězího Angusu, sladkokyselý salát z krup, římského hrachu, červené čočky a pečené cukety

alternative text

Vaří Ondřej Slanina & Jan Pýcha

Jemná paštika z drůbežích jater s levandulovým želé — Bonbóny z kozího sýra s cibulovou marmeládou — Cibulová marmeláda z levandulového sirupu

alternative text

Zářijové grilování

Pivní karbanátek s grilovanou zeleninou a petrželovou majonézou — Pečená dýně v papilotě s jablečnou omáčkou — Pečené brambory v popelu s uzenou rybou a bramborovou omáčkou

alternative text

Vaření na Pernštejně

Hovězí po Uhersku — Kapr po pernštejsku — Svítek s rozinkami, povidlovou omáčkou a mandlemi — Rumfordská polévka

alternative text

Domácí sladkosti III.

Čoko-pivní dortíky s pivním karamelem a jahodami — Babiččiny vdolky s parádou — Čokoládový bezlepkový dort se sušenými švestkami a šmakounem

alternative text

Grilujeme pro celou rodinu II.

Špízy z vepřových jater s hořčicovou majonézou a grilovanou zeleninou — Grilovaná vepřová panenka s kávovým celerem a bílým chřestem — Grilované jahody v papilotě s vanilkových tvarohem, meduňkovým cottage a čokoládou

alternative text

Věčné lahůdky XVI.

Pošírované vejce s omáčkou Beaujolais — Kuřecí fricassée se smržovou omáčkou — Obrácený jablečný koláč

alternative text

Vaříme na Slovensku II – Trenčianský kraj

Vykrmená husí játra — Partyzánský steak s brynzovými haluškami — Ofrflané púčki — Bramboráčky — Cestenice — Nekvasené petržlenové placky z hradu Beckov

alternative text

Vaříme na Slovensku I – Žilinský kraj

Čičmanské trhané halušky — Grilovaný kozí sýr s jablkovým chutney — Jehněčí perkelt — Houbová polévka