Přehled dílů

alternative text

Bílé únorové menu

Bílá zelňačka s bramborem a uzeným masem — Hovězí s křenovou omáčkou a žemlovým knedlíkem — Sněhová bábovka z bílků s ořechy a rozinkami

alternative text

Retro ČSSR IV.

Fazolová polévka s pikantní klobáskou — Klatovský ptáček/závitek — Křehký koláč s jablky

alternative text

Vaříme na pivu III.

Krémová pivní polévka — Hovězí plec na zelenině a světlém ležáku se zapékanými bramborami — Jablka smažená v pivním těstíčku z cizrnové mouky

alternative text

Protichřipková

Domácí chléb s brusinkami a červenou řepou s česnekovou pomazánkou a klíčky z červené řepy — Vepřový bok plněný česnekovou nádivkou a pečená dýně — Tvarohový dort s červenou řepou

alternative text

Úsporná 2019

Bramborovo-hrachová polévka s jablky — Konfitovaný bůček s celerovým salátem — Buchtičky s ořechy a rozinkami

alternative text

Mleté maso

Mleté hovězí maso s červenou kari pastou v briošce s domácí majonézou s koriandrem — Savojské kapustové roládky s bramborem — Kuličky z mletého jehněčího masa s nivou a s omáčkou z lesního ovoce

alternative text

Legendy české kuchyně: Marek Fichtner

Marinovaný halibut s okurkou, keta kaviárem a sépiovou oplatkou — Krém z bílého chřestu s tempurou s uzeným kachním prsem a pažitkovým olejem — Telecí brzlík s quinoou, ryzlinkovou omáčkou, bílým chřestem aa romaneskem

alternative text

Vídeňská

Tafelspitz — Přílohy k Tafelspitzu — Vídeňský řízek s bramborovým salátem — Kaiserschmaren

alternative text

Vánoční sladkosti s Veronikou

Bûche de noël — Vaječný likér — Basilejská srdíčka

alternative text

Recepty od diváků V.

Ananasové řezy — Sekaná na víně s bramborovou kaší a smaženou cibulkou — Slovenská sváteční zelňačka