Přehled dílů

alternative text

Italská

Polévka stracciatella — Pražma s otevřenými lasagnemi — Jahody z Modeny

alternative text

Thajská

Kokosová polévka s kuřetem — Tradiční thajský salát z masa a hub — Thajský smažený ananas

alternative text

Houbařská

Houbový tatarák — Jehněčí s houbami a šťouchanými brambory — Domácí vanilkové suflé

alternative text

Švestková

Uzené maso se švestkovým čatní (chutney) — Krůta na švestkách — Opilé švestky v pomerančovém karamelu

alternative text

Bezmasá

Cizrnová pomazánka (humus) s olivovým chlebem — Tofu ve vinném těstíčku se zeleninou a limetovými brambůrky — Hroznové víno s vinnou pěnou

alternative text

Staročeská

Houbový kuba — Tajemná Ondřejova pečínka - vepřový váleček v chlebové krustě s pohankovým rizotem a majoránkovou omáčkou — Staročeské lívance s teplým ovocem

alternative text

Vinařská

Zelňačka a cibulové dalamánky — Šaldorfská pečínka — Flambované ovoce

alternative text

Maďarská

Maďarské rybí karbanátky — Kuřecí perkelt s noky — Segedínské tvarohové řezy

alternative text

Svatomartinská

Krůtí játra na mangovém ragú — Kachna na medu a víně se zelím a bramborovým česnekovým knedlíkem — Banánové bábovičky (mafinky)

alternative text

Rybářská

Rybí krém s kukuřicí — Filátko ze štiky na čočkovém salátu — Pečená štika plněná zeleninou — Grilovaná jablka s tvarohem