Přehled dílů

alternative text

Velikonoční pochoutky III

Bylinková jehněčí roláda plněná špenátem a hrubozrnnou hořčicí, s brokolicí a praženou panko strouhankou — Salát z jarní zeleniny s medovo-citronovým dresinkem, sýrem cottage a uzeným pstruhem — Kakaová roláda se šlehačkou (bezlepková)

alternative text

Mleté maso III.

Jehněčí šiš kebab na špejli a nakládaná zelenina ve slaném nálevu — Tortilla plněná mletým masem, avokádem, rajčátky a koriandrovou majonézou — Kuřecí sekaná pečená à la bažant s bramborovou kaší s čerstvým špenátem a smaženou cibulkou

alternative text

Legendy české kuchyně: Radek Příhonský

Na divoko pečená nadívaná křepelka s pyré z černého kořene — Biltong salát se sýrem a jedlými květy

alternative text

Legendy české kuchyně: Martin Svatek

Pěna z kozího sýra s marinovanými rajčátky a petrželkovým pestem — Pstruh pečený v solné krustě s máslovou ředkví a ředkvičkami — Sýrový dezert s mascarpone, bílou čokoládou, cukrovou vatou a hašlerkovým prachem

alternative text

Bábovky I.

Mramorová bábovka z majonézy — Citrusová tvarohovo-mandlová bábovka (bezlepková) — Špaldová kakaovo-kokosová bábovka

alternative text

Vaříme pro Josefy

Rybí salát v majonézovém dresinku s koprem a zeleným pepřem — Consommé s chlebovým škvarkovým knedlíčkem — Pikantní vepřová žebra

alternative text

Chlebová III.

Chlebová nádivka s krůtím masem a smetanovým špenátem — Domácí chléb — Chleba ve vanilkovém bílku se žloutkovou omáčkou

alternative text

Raw sladkosti

Raw vanilková panna cotta z bílé čokolády s malinovou polevou — Raw brownies — Raw ořechové kuličky

alternative text

Věčné lahůdky XX.

Risi bisi — Focaccia s olivami a rozmarýnem — Profiterolky s vanilkovou šlehačkou

alternative text

Bílé únorové menu

Bílá zelňačka s bramborem a uzeným masem — Hovězí s křenovou omáčkou a žemlovým knedlíkem — Sněhová bábovka z bílků s ořechy a rozinkami