Kvalitní jídla s promyšlenou skladbou jsou jedním z předpokladů dobré kondice a zdraví. Připravil Martin Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

V kuchyni se budou otáčet dva Ondřejové. Ondřej Slanina a Ondřej Koráb, kterého jsme měli možnost poznat v posledním díle loňského roku s názvem Vaříme v Karlových Varech. Ondřej, šéfkuchař karlovarského prestižního hotelu, vytvořil menu pro cyklus protichřipkových receptů. Čerstvá červená řepa v kombinaci s jablkem, ve výtečném medovém dresinku, doplněná tvarohem, je pokrm nabitý vitaminy a nechybí v něm ani kvalitní bílkovina. Někteří možná tušíte, jak výtečné mohou být celerové hranolky, smažené v řepkovém oleji. Pokud ne, neváhejte a vyzkoušejte spolu s domácí sojanézou. Vepřová pečeně s čočkou beluga a pečenou kořenovou zeleninou by také neměla chybět ve vašem receptáři.

Recepty v tomto dílu

Stopáž26 minut
Rok výroby 2021
 P ST HD