Grilujeme na horách, v dolinách i zahrádkách. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Pravdou je, že grilování patří mezi jednu z nejvíce oblíbených kulinářských disciplín. Také je všeobecně známé, že úprava pokrmů na grilu je vyhledávané hobby většiny mužů. Vychutnávají si už samotnou přípravu od nákupu přes nakládání masa až po samotné pečení. Grilovat můžeme zeleninu, maso, houby, ovoce. Škála surovin, variací a nápadů je nevyčerpatelná. Kluci v akci posílají gastronomický pozdrav z krkonošské obce Strážné. Podívejte se, jak výtečně na grilu připravit králíka marinovaného v česnekovém másle s hlívou ústřičnou a cuketou v kroupovém salátu. Milovníci hovězího masa se mohou těšit na steak z vyzrálého vysokého roštěnce s pohankou a grilovanou mrkví a pórkem.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2020
 P ST HD