
Bílé únorové menu
Obsah dílu
Bílá zelňačka s bramborem a uzeným masem — Hovězí s křenovou omáčkou a žemlovým knedlíkem — Sněhová bábovka z bílků s ořechy a rozinkami
Části dílu



Recepty

Přehled dílů

Vánoční bezlepkové pečení Ondřeje Slaniny a Radky Vrzalové
Linecké cukroví s mákem — Houbovo-pohankový Kuba s vinnou klobásou — Tažený štrůdl s jablky a praženými vločkami

Vaříme z vítězných regionálních potravin ve Středočeském kraji
Roláda z kance se šípky a rukolou, petrželové pyré a karamelizované kaštany — Tvarohové šišky se švestkami, vlašskými ořechy s medem a zakysanou smetanou

Vaříme z vítězných regionálních potravin v Libereckém kraji
Ještědský vepřový pikantní guláš na pivu s kroupovými sejkorami — Liberecký špaček s bramborovou kaší se sýrem a libečkem

Vaříme z vítězných regionálních potravin v Karlovarském kraji
Kuře na paprice se zeleninou a karlovarskou omeletou — Srnčí hřbet, lišková omáčka s višněmi a bramborové krokety

Vaříme z vítězných regionálních potravin ve Zlínském kraji
Vepřová kotleta se šalvějovým máslem, sušenými švestkami a slivovicí, vaječný koláč s podzimní zeleninou — Pohankové rizoto se škvarky, nakládanou cibulkou, křenem a vařeným vepřovým jazykem

Vaříme z vítězných regionálních potravin v Jihočeském kraji
Jelení řízky s dýňovými špeclemi, kapustou a hlívou — Placky na tálu plněné tymiánovými houbami, řepou, křenem a trhaným hovězím

Vaříme z vítězných regionálních potravin v Plzeňském kraji
Kuřecí paličky pečené à la choucroute po plzeňsku — Vepřová játra se šalvějí, brambory se slaninou a žampiony a omáčka z hrubozrnné hořčice, jablečné chutney

Vaříme z vítězných regionálních potravin v Kraji Vysočina
Zapečená krkovice s bramborami a smetanou — Kousky konfitovaného kachního stehna s pečenou bramborou, dušenou šalotkou s kmínovým olejem, liškami a tymiánem

Vaříme z vítězných regionálních potravin v Jihomoravském kraji
Závitky z kuřecích stehýnek v medové hořčici plněné špenátem a vejci s meduňkovou kukuřicí a tymiánovými bramborami — Zauzený filet sivena s meruňkovým chilli chutney, mangoldem a opečeným rozmarýnovým chlebem

Vaříme z vítězných regionálních potravin v Ústeckém kraji
Hovězí burger v žitném chlebu — Kačeří prso pečené se sušenými švestkami, cuketové placky a restované žampióny