Inspirace pro velikonoční dny. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Tipy na moderní pokrmy pro velikonoční pohoštění od Filipa a Ondřeje nám určitě přijdou vhod. Jejich základem jsou oblíbené suroviny – pstruh, brambory, olomoucké tvarůžky a králík. Jaké menu z nich vytvořila známá kuchařská dvojice? Pstruh vařený zastudena s frisée salátkem v hořčičném dresinku z medové hořčice a kopru se hodí jako svěží předkrm. Jemnou bramborovou espumu s křepelčími vajíčky chuťově zpestří peprná řeřicha a olomoucký tvarůžek. Hlavní pokrm určitě přiláká všechny, kteří ocení chutné a výživné bílé maso v podobě konfitu z králíka s petrželovou nádivkou.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2018
 P ST HD