Moderní trendy z kulinářského světa. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Vracíme se k oblíbenému konceptu městských bister, který nabývá obliby ve všech světových velkoměstech. Jedná se o kultivovaný způsob nákupu a stravování po celý den, přičemž nejde o klasický restaurační provoz ani o fastfoodový řetězec. Pod jednou střechou zde najdete od ranních do večerních hodin nabídku kvalitních surovin pro vaši domácnost, můžete se zde občerstvit a vybírat z pestré nabídky tradičních i moderních pokrmů. Zveme vás tímto na pochoutky z bistra – rillette z uzeného pstruha v citronovém creme fraîche s čočkou beluga, hovězí špikovanou veverku dušenou na víně s bramborovým pyré a pečenou mrkví na ořechovém másle a pastrami – marinovaný a pečený hovězí flap steak na domácí briošce s remuládovou omáčkou, okurkovým relish a pažitkou.

Recepty v tomto dílu

Stopáž26 minut
Rok výroby 2016
 P ST HD