6 minut

Na bizoním ranči

Část: Rib eye z bizona

Obsah dílu

Carpaccio z bizona — Marinovaná bizoní žebra — Bizoní kuličky s pikantní omáčkou — Rib eye z bizona

Části dílu

03:06
Carpaccio z bizona
Carpaccio z bizona
    08:36
    Marinovaná bizoní žebra
    Marinovaná bizoní žebra
      13:41
      Bizoní kuličky s pikantní omáčkou
      Bizoní kuličky s pikantní omáčkou
        19:25
        Rib eye z bizona
        Rib eye z bizona
          Přehrát celé video

          Recepty

          Kluci v akci - Legendy české kuchyně – Petr Nožička
          Stopáž26 minut
          Další díl
          Legendy české kuchyně – Petr Nožička

          Přehled dílů

          783 přehratelných
          Kluci v akci - Silvestrovské vaření a pečení
          Stopáž25 minut

          Silvestrovské vaření a pečení

          Saltimbocca z tresky s citronovým rizotem a fíky v portském víně — Řízek z kachního prsa s celerovo-jablečným salátem s citronovou majonézou — Medové koule ze zbytků perníků

          Poslední vysílání 13. 12. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Adventní vaření a pečení
          Stopáž26 minut

          Adventní vaření a pečení

          Ceviche — Hovězí steak s pikantní mrkví s pomeranči a datlemi — Kořeněné bezlepkové perníčky

          Poslední vysílání 11. 12. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji
          Stopáž26 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji

          Rib eye steak a plněné brambory — Lívance se semínky a rozvarem se sušeným ovocem

          Poslední vysílání 4. 12. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji

          T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

          Poslední vysílání 27. 11. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji

          Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

          Poslední vysílání 20. 11. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
          Stopáž26 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji

          Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

          Poslední vysílání 13. 11. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - 20 let pořadu Kluci v akci
          Stopáž25 minut

          20 let pořadu Kluci v akci

          Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

          Poslední vysílání 6. 11. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji

          Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

          Poslední vysílání 30. 10. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
          Stopáž25 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji

          Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

          Poslední vysílání 23. 10. 2025 na ČT1
          Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
          Stopáž26 minut

          Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji

          Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

          Poslední vysílání 16. 10. 2025 na ČT1