
Vaříme na zámku Žleby
Část: Žlebské dvojctihodné koláče
Obsah dílu
Žlebské dvojctihodné koláče — Vincentovo kuře na zázvoru — Dvoupatrový čokoládovo-kávový dort s fondánem a cukrovými růžemi
Části dílu



Recepty

Přehled dílů

Inspirace na grilovací sezónu
Tortilla plněná grilovaným vepřovým bůčkem, zikzakem a zeleninou — Kuřecí hamburger s uzeným tofu, ajvarem a karamelizovanou cibulkou — Topinka s grilovaným halloumi, ajvarem a grilovanou zeleninou

Recepty na chalupu
Grilovaná kuřecí srdíčka a naan s česnekovou vodou, bylinkový cottage a paprikový zikzak, čedar — Lečo se špekáčky, zeleninou, ajvarem a vejci — Topinka s uzeným kuřecím stehnem v bylinkovém tvarohu s polníčkem a paprikovým zikzakem

Vaříme v Chorvatsku II
Grilované kalamáry s blitvou — Dalmátský brudet

Vaříme v Chorvatsku I
Pašticada — Salát z chobotnice

Překvapení pro maminky
Pečené „ravioly“ z listového těsta s chřestem a holandskou omáčkou — Kuřecí kari s rýží — Císařský trhanec s mačkanými jahodami, mátou, bílým mákem a limetou

Tipy z vegetariánské kuchyně
Šakšuka — Tofu se špenátem a basmati rýží — Smažený lilek s parmazánem

Jídla našeho dětství
Francouzské brambory s uzeným kuřetem — Bramboračka s kroupami — Smažená kotleta s hranolky a sázeným vejcem

Bylinky do každé kuchyně
Velouté z medvědího česneku s brynzovou vložkou — Kuře s nádivkou a brokolicovo-špenátové pyré — Rybí karbanátek s koriandrem, bylinkový kuskus a hráškovo-avokádová salsa

Lososové menu
Losos s pomeranči v papilotě — Zeleninové ragú s lososem zapečené s listovým těstem — Netradiční salát s lososem a křepelčím vejcem

Vepřové hody a zabíjačka
Domácí škvarková pomazánka s chlebem — Rolovaný bůček, opečená barevná mrkev s řepou a kroupy — Sekaná balená v kapustových listech a bránici, šťouchané brambory



