Jak se bránit nachlazení s pomocí výtečných jídel. Připravil M. Froyda

Obsah dílu

Přehrát vše

Znát preventivní opatření před onemocněním, není vůbec k zahození. V období, kdy se málokdo z nás vyhne viróze či chřipce, si připomeneme recepty a rady, které nás mohou před těmito i jinými nemocemi ochránit. Prostředky jsou na dosah, jednoduché a prosté, kdy imunitu podpoříme přírodní cestou díky vhodně zvoleným potravinám. Všichni známe kysané zelí, které vedle křenu, česneku, cibule, červené řepy, medu, zázvoru a dalších patří mezi významné až výjimečné potraviny, které jsou díky svému složení vitaminů, minerálů a stopových prvků takřka nenahraditelnými v péči o zdraví. Co byste řekli například křenovým a medovo-česnekovým jednohubkám? Inspirovat se budeme i tradičním korejským salátem kimči, který si snadno připravíme i v našich zeměpisných šířkách. Ukážeme si, jak se vaří cibulový čaj i sirup. Přidáte-li k těmto výborným jídlům otužování a dobrou náladu, máte velkou šanci, že se vám chřipka vyhne.

Recepty v tomto dílu

Stopáž25 minut
Rok výroby 2014
 P ST HD