
Svatováclavská II.
Obsah dílu
Paštika z pečené husy s jablky v karamelu — Husí prsa s makovou krustou, dýňovým pyré a bramborovým knedlíkem
Části dílu


Recepty

Přehled dílů

Grilujeme pro celou rodinu II.
Špízy z vepřových jater s hořčicovou majonézou a grilovanou zeleninou — Grilovaná vepřová panenka s kávovým celerem a bílým chřestem — Grilované jahody v papilotě s vanilkových tvarohem, meduňkovým cottage a čokoládou

Vaření na Konopišti
Pečený bažant se slaninou na červeném víně a divokém koření — Jelení paštika s mandlemi, rybízovou omáčkou a jablkovým chutney — Ragú z hovězí oháňky — Bonus: Malinové knedlíky s cukrovým perníkem

Vaření na Karlštejně
Králík na cibuli a šafránu — Kuře s játrovou nádivkou pečené ve slanině a vinném listu s červeným zelím — Nekynuté lívance se švestkovým rozvarem

Grilujeme pro celou rodinu
Cherry rajčata pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarelou — Papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky — Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem — Pivní koktejl — Nealko spritz

Legendy české kuchyně (3)
Medovina — Živáňská pečeně s cibulovým salátem — Cibulový salát — Staročeské vepřové žebírko, plněné jablko a bramborové rolády

Legendy české kuchyně – Ladislav Douša
Grilovaná zelenina s bazalkou, pošírovaným vejcem a parmezánem — Karotkový krém se zázvorem, quinoou a koriandrem — Pečené farmářské kuřecí prsíčko s avokádovou krustou, hráškové pyré a hlíva ústřičná s polosušenými rajčátky