
Vaření na Konopišti
Část: Jelení paštika s mandlemi, rybízovou omáčkou a jablkovým chutney
Obsah dílu
Pečený bažant se slaninou na červeném víně a divokém koření — Jelení paštika s mandlemi, rybízovou omáčkou a jablkovým chutney — Ragú z hovězí oháňky — Bonus: Malinové knedlíky s cukrovým perníkem
Části dílu



Recepty

Přehled dílů

Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji
Rib eye steak a plněné brambory — Lívance se semínky a rozvarem se sušeným ovocem

Regionální potraviny ve Zlínském kraji
T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

20 let pořadu Kluci v akci
Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

Regionální potraviny v Ústeckém kraji
Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

Regionální potraviny v Libereckém kraji
Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

Regionální potraviny v Pardubickém kraji
Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

Regionální potraviny v Moravskoslezském kraji
Zadělávané dršťky na smetaně se zeleninou a paprikovou kobásou — Masové kuličky s kousky sýra a dýní

Regionální potraviny v Olomouckém kraji
Klepané carpaccio s plátky vejce, dresingem a bramborovou slámou — Rolovaná vepřová pečeně na špízu s bylinkami, slaninou a chilli, brambory opečené dozlatova, gribich omáčka



