
Vaření pro pány
Obsah dílu
Pstruh na rýnském ryzlinku a tymiánu s celerovými chipsy — Domácí roastbeef s pepřovou omáčkou a ratatouille [ratatuj] — Flambované zázvorové hrušky
Části dílu

![Domácí roastbeef s pepřovou omáčkou a ratatouille [ratatuj]](https://ctfs.ceskatelevize.cz/ivysimgct/upload/ivysilani/indexes/212/212562221900004/191835.jpg?width=116&height=65)

Recepty

Přehled dílů

Silvestrovské vaření a pečení
Saltimbocca z tresky s citronovým rizotem a fíky v portském víně — Řízek z kachního prsa s celerovo-jablečným salátem s citronovou majonézou — Medové koule ze zbytků perníků

Adventní vaření a pečení
Ceviche — Hovězí steak s pikantní mrkví s pomeranči a datlemi — Kořeněné bezlepkové perníčky

Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji
Rib eye steak a plněné brambory — Lívance se semínky a rozvarem se sušeným ovocem

Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji
T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

20 let pořadu Kluci v akci
Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem



