3 minuty

Bavorská

Část: Pivní sýr - Obatzda

Obsah dílu

Pivní sýr – Obatzda — Bramborový salát – Kartoffel-Gurken-Salat — Leberkäse — Vepřové pečené koleno s kysaným zelím neboli Haxe — Císařský trhanec – Kaiserschmarren

Části dílu

03:11
Pivní sýr - Obatzda
Pivní sýr - Obatzda
    06:55
    Bramborový salát – Kartoffel-Gurken-Salat
    Bramborový salát – Kartoffel-Gurken-Salat
      08:28
      Leberkäse
      Leberkäse
        13:13
        Vepřové pečené koleno s kysaným zelím neboli Haxe
        Vepřové pečené koleno s kysaným zelím neboli Haxe
          17:32
          Císařský trhanec – Kaiserschmarren
          Císařský trhanec – Kaiserschmarren
            Přehrát celé video

            Recepty

            Kluci v akci - Babičkovská
            Stopáž23 minut
            Další díl
            Babičkovská

            Přehled dílů

            771 přehratelných
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Královéhradeckém kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Královéhradeckém kraji

            Pečené kachní prso, pivní omáčka s medem a ostružinami a mačkaný hrášek s mátou — Steak s omáčkou z růžového pepře, restované houby a bramborová kaše s ovčím sýrem

            Poslední vysílání 25. 9. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Kraji Vysočina
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Kraji Vysočina

            Kuřecí prso na medu a pivu a placky plněné vařenými bramborami — Lívance z kefíru s pečenou cuketou, slaninou a grilovaným sýrem

            Poslední vysílání 18. 9. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihočeském kraji
            Stopáž26 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihočeském kraji

            Smažená roláda z vepřové pečeně s křenem a šalvějí, pečené brambůrky a omáčka z jablečného moštu — Filátko z pstruha, smažené dýňové noky a karamelizovaná jablka s višněmi

            Poslední vysílání 11. 9. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Středočeském kraji
            Stopáž25 minut

            Představujeme vítězné regionální potraviny ve Středočeském kraji

            Risotto s kozím sýrem, hlívou a hráškem — Arašídové nudle s kuřecím masem, chilli a okurkou

            Poslední vysílání 4. 9. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Inspirace na grilovací sezónu
            Stopáž25 minut

            Inspirace na grilovací sezónu

            Tortilla plněná grilovaným vepřovým bůčkem, zikzakem a zeleninou — Kuřecí hamburger s uzeným tofu, ajvarem a karamelizovanou cibulkou — Topinka s grilovaným halloumi, ajvarem a grilovanou zeleninou

            Poslední vysílání 12. 6. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Recepty na chalupu
            Stopáž25 minut

            Recepty na chalupu

            Grilovaná kuřecí srdíčka a naan s česnekovou vodou, bylinkový cottage a paprikový zikzak, čedar — Lečo se špekáčky, zeleninou, ajvarem a vejci — Topinka s uzeným kuřecím stehnem v bylinkovém tvarohu s polníčkem a paprikovým zikzakem

            Poslední vysílání 5. 6. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Vaříme v Chorvatsku II
            Stopáž26 minut

            Vaříme v Chorvatsku II

            Grilované kalamáry s blitvou — Dalmátský brudet

            Poslední vysílání 29. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Vaříme v Chorvatsku I
            Stopáž25 minut

            Vaříme v Chorvatsku I

            Pašticada — Salát z chobotnice

            Poslední vysílání 22. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Překvapení pro maminky
            Stopáž26 minut

            Překvapení pro maminky

            Pečené „ravioly“ z listového těsta s chřestem a holandskou omáčkou — Kuřecí kari s rýží — Císařský trhanec s mačkanými jahodami, mátou, bílým mákem a limetou

            Poslední vysílání 15. 5. 2025 na ČT1
            Kluci v akci - Tipy z vegetariánské kuchyně
            Stopáž25 minut

            Tipy z vegetariánské kuchyně

            Šakšuka — Tofu se špenátem a basmati rýží — Smažený lilek s parmazánem

            Poslední vysílání 8. 5. 2025 na ČT1