22 minut

Řecká

Obsah dílu

Bujurdi — Saganaki mušle — Tzatziki — Papoutsaki — Ořechové kostky

Části dílu

01:06
Suvlaki
Suvlaki
    02:56
    Bujurdi
    Bujurdi
      06:05
      Saganaki mušle
      Saganaki mušle
        09:22
        Papoutsaki
        Papoutsaki
          13:39
          Tzatziki
          Tzatziki
            16:14
            Ořechové kostky
            Ořechové kostky
              Přehrát celé video

              Recepty

              Kluci v akci - Chřestová
              Stopáž22 minut
              Další díl
              Chřestová

              Přehled dílů

              783 přehratelných
              Kluci v akci - Silvestrovské vaření a pečení
              Stopáž25 minut

              Silvestrovské vaření a pečení

              Saltimbocca z tresky s citronovým rizotem a fíky v portském víně — Řízek z kachního prsa s celerovo-jablečným salátem s citronovou majonézou — Medové koule ze zbytků perníků

              Poslední vysílání 13. 12. 2025 na ČT1
              Kluci v akci - Adventní vaření a pečení
              Stopáž26 minut

              Adventní vaření a pečení

              Ceviche — Hovězí steak s pikantní mrkví s pomeranči a datlemi — Kořeněné bezlepkové perníčky

              Poslední vysílání 11. 12. 2025 na ČT1
              Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji
              Stopáž26 minut

              Představujeme vítězné regionální potraviny v Jihomoravském kraji

              Rib eye steak a plněné brambory — Lívance se semínky a rozvarem se sušeným ovocem

              Poslední vysílání 4. 12. 2025 na ČT1
              Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji
              Stopáž25 minut

              Představujeme vítězné regionální potraviny ve Zlínském kraji

              T-bone steak a hrachové rizoto — Uzená ryba s vejci a špenátem na chlebu

              Poslední vysílání 27. 11. 2025 na ČT1
              Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji
              Stopáž25 minut

              Představujeme vítězné regionální potraviny v Karlovarském kraji

              Vývar z uzeného masa s kořenovou zeleninou, žemlový knedlík a krepinetka z uzeného masa — Hovězí hamburger

              Poslední vysílání 20. 11. 2025 na ČT1
              Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji
              Stopáž26 minut

              Představujeme vítězné regionální potraviny v Plzeňském kraji

              Vepřová líčka na pivu s nakládanou zeleninou, bramborové noky s chlebem — Marinovaný kapr v bylinkách, omáčka ze zákysu a kroupy se zelím a růžičkovou kapustou

              Poslední vysílání 13. 11. 2025 na ČT1
              Kluci v akci - 20 let pořadu Kluci v akci
              Stopáž25 minut

              20 let pořadu Kluci v akci

              Kanapka z listového těsta s krevetou — Opečená brioška s uzeným úhořem — Hummus s pečenými rajčaty a nakládanými houbami — Tuňákový tataráček na krevetovém chipsu

              Poslední vysílání 6. 11. 2025 na ČT1
              Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji
              Stopáž25 minut

              Představujeme vítězné regionální potraviny v Ústeckém kraji

              Kachní prso marinované v zázvorovém likéru, cibulové želé a nádivka z pánve — Křenový krém s kuřecími srdíčky, uzeným kuřecím stehnem a bramborovými rösti

              Poslední vysílání 30. 10. 2025 na ČT1
              Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji
              Stopáž25 minut

              Představujeme vítězné regionální potraviny v Libereckém kraji

              Picanha s pečenými jablky a patizonem, smažené bramborové hnízdo — Bramborové noky s kozím tvarohem, vanilkou a tymiánem, doplněné jablečnými a slaninovými kostičkami

              Poslední vysílání 23. 10. 2025 na ČT1
              Kluci v akci - Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji
              Stopáž26 minut

              Představujeme vítězné regionální potraviny v Pardubickém kraji

              Pečený srnčí hřbet v jalovci a ginu s bramborovým koláčem, restovanou podzimní zeleninou a omáčkou z červeného vína a perníku — Tvarohové šišky s mandlemi a mátou, se švestkovým rozvarem a mákem

              Poslední vysílání 16. 10. 2025 na ČT1