
Valentýnská
Obsah dílu
Jemná hrášková polévka se sýrovými měšci — Závitky ze pstruha se špenátem, krupicovými placičkami a zeleninou — Zamilované jahody v mátovém želé
Části dílu
Recepty

Přehled dílů

Chalupářské recepty s Petrem Šímou
Polévka s nakládanými houbami — Zapečená portobella s koprovými bramborami — Kuře po myslivecku zapečené bramborovým pyré

Stoleté recepty s Pavlem Marešem
Pečená křepelka s rajčaty, šalotkou a bylinkami, vlažný salát ze zelené čočky — Pečený vepřový bůček s kořenovou zeleninou a fenyklem, žemlový knedlík s medvědím česnekem

Sladkosti Pepy Maršálka X
Křehký koláč s rebarborou — Čokoládový chlebíček s červenou řepou — Cuketová buchta s vlašáky a skořicí

Sladkosti Pepy Maršálka IX
Ultimátní čokoládový dort — Čokoládový koláč s malinami

Delikatesy z kachních jater podle Jana Pýchy
Vejce po burgundsku — Terina z kachních jater (foie gras) s flambovanými jablky calvadosem

Oblíbené pokrmy z králíka
Králičí ledvinky po dijonsku — Králičí hřbet v sušené šunce s béarnskou omáčkou a nafouknutými bramborami (pommes soufflées)