Maso

Krabička s vepřovým bůčkem pečeným v hoisinu, se zeleninovým salátem a asijskými nudlemi

vepřový bůček
omáčka hoisin
sladká sójová omáčka
masový vývar

okurka
jarní cibulka
ředkvičky
sezamové semínko
asijské pšeničné nebo rýžové nudle

dresink

cukr
sezamový olej
rybí omáčka
rozinky
limetová šťáva
chilli paprička
koriandr

Bůček marinujeme v hoisin omáčce, kterou ještě dochutíme sladkou sójovou omáčkou.

Vložíme do pekáče, podlijeme vývarem nebo vodou a pečeme při 160 °C 3−4 hodiny doměkka. Na závěr dopečeme při 180 °C „na barvu“.

Krájíme na plátky, podáváme se salátem a nudlemi, přeléváme dresinkem.

Ohodnoťte tento recept: 

2 hlasů

Další recepty Celý díl