Ryby a mořské plody
Uzený pstruh s černou čočkou beluga


Svěží lahodný předkrm nebo svačinka, navíc nutričně skvěle vyvážený.
2 porce
2 filety uzeného pstruha
1 šalotka
citronová šťáva
6 ks kaparů (bobule se stopkou)
4 lžíce zakysané smetany (nejlépe crème fraîche)
mletý pepř
sůl
4 lžíce čočky beluga vařené v balsamikovém octu se solí
2 ředkvičky
Pstruha a šalotku nakrájíme na drobné kostičky, kapary nasekáme, vše promícháme se zakysanou smetanou, ochutíme citronovou šťávou, mletým pepřem a solí.
Na porci podáváme dvě lžíce čočky, kterou jsme uvařili ve vodě ochucené balsamikovým octem a solí, doplníme ochuceným pstruhem a plátky ředkvičky.
Ohodnoťte tento recept:
4 hlasů