Ryby a mořské plody

Uzený pstruh s černou čočkou beluga

Svěží lahodný předkrm nebo svačinka, navíc nutričně skvěle vyvážený.

2 porce

2 filety uzeného pstruha
1 šalotka
citronová šťáva
6 ks kaparů (bobule se stopkou)
4 lžíce zakysané smetany (nejlépe crème fraîche)
mletý pepř
sůl
4 lžíce čočky beluga vařené v balsamikovém octu se solí
2 ředkvičky

Pstruha a šalotku nakrájíme na drobné kostičky, kapary nasekáme, vše promícháme se zakysanou smetanou, ochutíme citronovou šťávou, mletým pepřem a solí.

Na porci podáváme dvě lžíce čočky, kterou jsme uvařili ve vodě ochucené balsamikovým octem a solí, doplníme ochuceným pstruhem a plátky ředkvičky.

Ohodnoťte tento recept: 

4 hlasů

Další recepty Celý díl